Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir sevsen sende anlardin

Bir sevsen sende anlardin
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir sevsen sende anlardin Bir sevsen sende anlardın, beni benim gibi Yaşasaydın anlardın, benimle o anları Bırak geçmişe yas, yaşandı bitti herşey Olan olmuş giden gitmiş uzaklara Yok artık Ardından dertli o eski aşık Yok bundan böyle Yaşasaydın ağlardın, sende bu gece Yanlışmış seni sevmek, anladım ama çok geç Gördüğüm sevgi yok, yalanmış sözlerin Yalanmış gözlerin fakat fazla geç​ Başı olup sonu gelmeyen duygularım var bugün… Satmak isteyipte satamadığım hüzünlerim var… Sesimim çıkmadığı haykırışlarım var Ayaklanamadığım isyanlarım var… Gözümden akıtamadığım yaşlarım var… Gülümsemek isteyipte gülümseyemdiğim gülüşlerim var… Anlatmak isteyipte anlatamadığım sözlerim var… Çıkmayan sözler oluşmayan cümlelerim var alinti​  

Similar threads

Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Kızlara Söylenecek En Güzel Sözler, BÖYLECE YILBAŞI CİKolATASI YEDIM HICBIRI SENIN DEĞIN TATLI DEILDI Yedi bambaşka iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşitlilik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Hayatta üç şeyi sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt