Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir soru bıraktım sana

bir soru bıraktım sana
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bir soru bıraktım sana garamond, new york, times, serifPek bir yerdeyim ki Neye hasret kaldığımı unutuyorum bazen Neye canım sıkılmıştı? Neye kızmıştım? Uyuyor muydum? Uyanmış mıydım? Bu pantolonu dün de giymemiş miydim? Bilmem Ola Ki Acayip bir duyguya esir olmuş durumdayım Bu benim en sevda halim Bu benim sensiz halim Bu benim adam halim Olur böyle Olur Daima kalem seslenmek gibi ya da başka bir kelimeyi art arda sıralamak gibi Anlamını yitirir ya bir süre sonradan Ağzında gevelediğinin ne olduğunu unutur, şuursuz hissedersin ya kendini garamond, new york, times, serif 1549078314 1549078314 birsorubiraktimsana5c550f2f754a9birsorubiraktimsana5c550f2f754a9 http:img501imageshackusimg501222935513050qk8 garamond, new york, times, serifGülerken yakaladığımda kendimi Kaçıyorum anında Ayıp sayıyorum İhanet belliyorum Susuyorum Artık türküleri hissetmiyorum Söylemiyorum Zayıf bir ıslık yalnızca oysa, onu ben bile duymuyorum Kimsenin de duyması gerekmiyor zahir Biri beni anlasın istemiyorum Biri halimi hissetse tedirgin oluyorum Defalarca kaçıyorum Öfkeleniyorum Aptallaşıyorum Susuyorum Öfkemle, aptallığımla, susarak kaçıyorum Bir şey anlatmıyorum Hiç kimse, kimsenin acısıyla ilgilenmiyor fiilen İlgilenirmiş gibi yapıyor, bunu anladım Karşıdakinin anlatacakları bir an evvel bitsin de sıra gelsin diye hee hee diyor, sıkça başını sallıyor Dinlemiyoruz, duyuyoruz Otobüs sesi, yağmur sesi, çamaşır makinesi sesi gibi Kulağımızı dolduruyoruz Hissetmiyoruz Bitiyor Biz anlatıyoruz, sahtekarlık devam ediyor He hee diyen, başını sallayan yer değiştiriyor Kime ne anlatmalı? Susmalı Acıyı örtmeli Kimsenin üzerine salmıyorum acımı Kim benden daha çok acır ama? Sana anlatamadıktan sonradan Sana diyemedikten sonradan sevdamı Neye fayda? Neye yarar şuna, buna izah etmek? He? garamond, new york, times, serif 1549078314 1549078314 birsorubiraktimsana5c550f31a97a3birsorubiraktimsana5c550f31a97a3 http:img521imageshackusimg521886681200899sr2 garamond, new york, times, serifBitecek diyorum bitecek Bu gürültüsüz çığlıklar dinecek Örtülü perdeler açılacak tek tek Hepsi bitecek Sokaklara çıkacağım yine Uzaklara gideceğim azıcık Fakat terk etmeyeceğim bu kenti Köprüden önce son çıkış tabelasına yeniden gülümseyerek bakacağım Sana gidiyor diye Sana gelemiyorum diye Kır kahvelerinde oturup tavla oynayacağım Çayımı yarım bırakmayacağım Mavi çocukları göreceğim Bir kadınlık sağ yanımı doldurmayacağım hissizlikle Dostlarıma koşacağım Randevularıma yine geç kalacağım Bugün yaşıyorum Yarın da yaşarsam daha hoş olacak Kendime kızmayacağım bundan böyle Vazgeçtim Sen gül diye ben soytarılık yapmayacağım İçinden git dediğini duymazlıktan gelmeyeceğim Bana aldığın kitaplara her dokunduğumda donmayacağım Ancak bu kış o kitapları yakacağım Yasaklanmış lakin, beni üşüttüğünden Hiçbir kitabımı yakmadım ben, yasaklanmış da olsa Kitaplar yasaklanır, fakat düşünceler katiyen Ben seni yasaklayacağım kendime, sen bilmeyeceksin Susacaksın yeniden Eminim hiç aklına düşmeyeceğim bir lahza bile Olsun Yıllar geçecek Ben senden geçeceğim Bu ateş geçecek Ben nerde olacağım o süre? Sen hangi güzel dünya ülkesinde yaşayacaksın kim bilir Biliyorum, durmayacaksın burada Gideceksin Git tabii Git Ne olur benim için Git garamond, new york, times, serif 1549078314 1549078314 birsorubiraktimsana5c550f3240d2ebirsorubiraktimsana5c550f3240d2e http:img521imageshackusimg521951811438384os1 garamond, new york, times, serifYorgunum Bitiğim Acilen uyumalıyım Garip bir duyguya esir olmuş durumdayım Bu benim en sevda halim Bu benim sensiz halim Bu benim adam halim Olur böyle Olur Defalarca kalem aramak gibi veya başka bir kelimeyi ardı ardına planlamak gibi Anlamını yitirir ya bir zaman sonra Ağzında gevelediğinin ne olduğunu unutur, şuursuz hissedersin ya kendini garamond, new york, times, serif 1549078314 1549078314 birsorubiraktimsana5c550f32b9b33birsorubiraktimsana5c550f32b9b33 http:img521imageshackusimg521977846970368jx7 garamond, new york, times, serifBu benim en sevda halim Bu benim sensiz halim Bu benim uykudan önceki halim Uyudum Uyanacağım  

858,496Konular
982,224Mesajlar
30,138Kullanıcılar
mcraneSon üye
Üst Alt