Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir sorum olacak beyler

bir sorum olacak beyler
0
141

Similar threads

Ruyada bir arkadaşı ile tavla oynamak; manen yuksekliğe ve izzete işarettir Ruyada tavla oynamak; manevi huzura kavuşacağınıza yorumlanır Ruyada tavla oynamak, isim, yukseklik, izzet ve rutbedir Bazen de tavla oyunu, gunahkar kimselerle dusup kalkmaya isarettir Bir kimsenin ruyada tavla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Tavla, Blardo, Okey Gibi Oyunları Oynamak Caiz Midir Tavla, Blardo, Okey Gibi Oyunları Oynamak Gunah Mıdır Tavla oynamak Cumhuru ulemaya gore haramdır Peygamber (SAV) : “ Tavla oynayan kimse sanki elini domuzun et ve kanı ile boyamış gibidir buyurmuştur Kumar ; oyun kağıdı , tavla ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
tavla oyununda iki oyuncunun toplam kaç pulu vardır tavla oyununda iki oyuncunun toplam kaç pulu vardır ? Kızlar tavla oyununu biliyormusunuz biliyorsanız size bir sorum olacak tavla oyununda iki oyuncunun toplam kaç pulu vardır ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Rüyada bir arkadaşı ile tavla oynamak; manen yüksekliğe ve izzete işarettir Rüyada tavla oynamak; manevi huzura kavuşacağınıza yorumlanır Rüyada tavla oynamak, ad, boy, izzet ve rütbedir Bazen de tavla oyunu, günahkar kimselerle düsüp kalkmaya isarettir Bir kimsenin rüyada tavla oynamasi, o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
slm arkadaşlar, benim bu play65 tavla ile ilgili bir sorum olacak Acaba bu programın bir para katlama yöntemi hesaplama programı varmıdır netteÖrnek veriyorum benim 100 dolar var başlangıçta ben bu 100 doları başta küçük miktarlar oynayarak yükseltmek istiyorum mesela bunu yapmam içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
982,193Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt