Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir sorum olacak...

Bir sorum olacak...
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sınıfta bana aşık olan birisi var ve eskiden bana fazla fena sırılsıklam aşıktı ve o zamanlarda bana yaklaşmaktan utanıyordu fakat şu son zamanlarda utanmadan bana yakınlaşıyor sizce bu bundan böyle beni sevmediğinin göstergesi mi?

Similar threads

Ben fazla asosyal bir insan dünyam yalnızca bilgisayar oyunlarından ibaret (oyun endüstrisinde kim iyi kim fena benden sorulur okulda pek yani ) sınıfta bir kız var bana yakın oturuyor sayılır sınıfta bütün aradığım birey diyebilirim ama konuşamıyorum yani sınıfta bişey sorsa anında ben atlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İyi günler arkadaslar Benim bi sevgilim var 8ayın içindeyiz Okullar acıkken her gün görüşüyorduk haftanın 5 günü yani Beni çok aşırı seviyordu aşırı kıskanıyordu falan son derece ilgiliydi Sonradan okullar kapanınca kız köye gitti anneannesinin yanına falan okulların kapandığı günden beri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bi sorum var o yüzden yazmak istedim Hoşlandığımı söylediğim kişi beni reddetmedi düşüncem dedi sonradan deneyelim dedi vede sonradan gittmeye çalıştı saçma nedenler sundu öyle soğudumki nasıl anlatıyım tekrardan aşık olmam imkansız gibi beni mutsuz eden en büyük şey önce umut verip gitmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar 16 Yaşındayım 5 Aylık Nur Topu Gibide Bi İlişkim Var , Kız Arkadaşımı Fazla Seviyorum , Hatta Sırılsıklam Aşığım Konu Şu fakat Ben Çok Takıntılı Bi İnsanım Kız Arkadaşımın Geçmişini Fazla Önemsiyorum Geçmişinde Benden Uzun Bi İlişkisi Yok Zaten 2 İlişkisi Var İkincisini Fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Arkadaşlar mesala kız arkadaşınızın sizi aldattığından şüpheleniyorsunuz ve bir mazeret bularak ayrılıyorsunuz ama kız sizi kuytu bırakmıyor ne biliyim napıyosun seni seviyorum affet beni gibi cümleler kuruyor aldatan bir kız geri dönmek ister mi ? Ben kız arkadaşımdan çok şüpheleniyorum ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt