Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Tahtası Eksik (Olmak) Deyiminin Anlamı

Bir Tahtası Eksik (Olmak) Deyiminin Anlamı
0
133

Similar threads

Aklının Civisi (Tahtası) Eksik Olmak ne demektir Aklının Civisi (Tahtası) Eksik Olmak anlamı; Dengesiz, aptal, budala olmak Ornek cumle: Ben bu cocuğu anlayamıyorum aklının civisi ekmik sanırım, yaptığı tuhaf hareketler bunu gosteriyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Başı Yerine Gelmek ne demek Başı Yerine Gelmek sozluk anlamı Bu deyim yorgunluğu gecmiş, zihni dinlenmiş olmak anlamlarında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Boğazı Kurumak Ne demek Boğazı Kurumak Sozluk anlamı Bu deyim; Cok susamak, Cok konuşmaktan ve bağırmaktan oturu sesi cıkmaz olmak anlamlarında kullanılmaktadır Ornek bir cumle verecek olursak; Bir şeyler icebilir miyiz, boğazım kurudu
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Ben Derim Bayram Haftası, O Anlar Mangal Tahtası Deyiminin Anlamı Nedir, Ben Derim Bayram Haftası, O Anlar Mangal Tahtası Nedemektir, Ben derim bayram haftası, o anlar mangal tahtası: “Benim soyledik lerimden bambaşka şeyler anlıyor, anlamlar cıkarıyor anlamında Ben diyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Başı Sıkışmak ne demek Başı Sıkışmak sozluk anlamı Bu deyim herhangi bir gucluk karşısında kalmak, bunalmak anlamlarında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt