iltasyazilim
FD Üye
Herkese iyi akşamlar yaşım 18 ve benden 2 yaş minik birini seviyorum 3 sene önce sevgili faslına girmeden aramıza kara kediler girdi şu anda 6 aydan beri konuşuyoruz arada buluşuyoruz felan deli gibi sevdiğimi biliyo annem felanda tanıyo söyledim fakat kız bana zamana bırakalım ilişkimizi diyor arada buluşuyoruz sabah akşam konuşuyoruz tek konuştuğu erkek benim beni savunuyor kendine sordum ben sana ne açıklama ediyorum diye Temiz bir karakter iyi bir insan ve fazla saf bir yürek dedi arkadaşına sordurdum nasıl biri diye mükemmel biri şuan çıkmıyoruz ola ki fakat benim için fazla lakin çok değerli biri kayıp etmek istemem demiş Benden hiç birşeyini saklamıyor her olayı her detayıyla anlatıyor fakat ne kadarda olsa bana karşısında bi adım bile atmamış gibi hissediyorum bir gün gider diye korkuyorum Sizce nasıl bi yol çizmeliyim 6 ay oldu lakin süre diyo daha ne olur bunun sonu vazgeçmek istemiyorum niyetim fazla önemli çok seviyorum konuşmak bile yetiyo fiilen fakat birgün hiç bişey olmamış gibi gidermi ?