Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir ünlü ile ropörtaj

Bir ünlü ile ropörtaj
0
65

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Konuşurken çok neşelisiniz Bu enerjinin kaynağı ne?

Özümde çok duygusalım sahiden Yolda bir karınca sürüsü görürüm, ayağımın kırılacağını da bilsem yönümü değiştiririm Bir ihtiyar çift görsem ağlarım Severken ağlarım, sevişirken ağlarım ıçimdeki duygusallığı böyle yaşıyorum Her insanın içinde mutluluk olduğuna inanıyorum, yeter oysa onu keşfetmeyi bilelim

Sevişirken ağlamanız enteresanmış

Ağlıyorum lakin güçsüzlükten değil, duygu yoğunluğundan Beni duygulandıran her an özeldir Elimden gelse, bu duyarlılığı insanca yaşamak için kullanırdım Ülkemdeki tüm olumsuzluklardan etkileniyorum

Nasıl bir hayat yaşıyorsunuz şimdilerde?

Dışarıdan çok zengin ve çok sosyal bir hayatın içinde yaşıyor gibi görünüyorum ama fiilen evime geliyorum, mumlarımı yakıyorum, iş programımı yapıyorum Gayet sade bir hayatım var Sabahlara değin eğleneyim, barlarda gezeyim gibi bir hayatım yok Önümüzdeki ay şiir kitabım çıkacak Onun üzerinde çalışıyorum şimdi Babam bana eski bir daktilosunu hediye etmişti, nostaljik olsun diye yazılarımı onunla yazıyorum

Kaynak: Mynet Magazin *

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt