Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Yere Girip Çıkarken Okunacak Dua

Bir Yere Girip Çıkarken Okunacak Dua
0
161

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir Yere Girip Çıkarken Okunan Dua

Altında sizlerle paylaşmak istediğim dua çok kısa ve ezberlemeis oldukça kolay bir duadır ben bir kere dinleidkten daha sonra hemencecik ezberledim ve sizlerle paylaşmak istiyorumAşağıdaki duayı bir yere girip çıkarken okumanız öğüt ediliyorİsra süresinin 80 ayeti kerimesinden:

Deki rabbim gireceğim yere doğruluk ve esenlik içinde girmeyi sağlaÇıkacağım yerden de doğruluk ve esenlik içinde çıkmayı nasip eyleAminn *

Similar threads

Bir Yere Girip Cıkarken Okunan Dua Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğim dua cok kısa ve ezberlemeis oldukca kolay bir duadır ben bir kere dinleidkten sonra hemen ezberledim ve sizlerle paylaşmak istiyorumAşağıdaki duayı bir yere girip cıkarken okumanız tavsiye ediliyorİsra suresinin 80...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Eve girip çıkarken okunan dua Eve girip çıkarken hangi dualar okunmalıdır Eve Âyetel kürsi ve İhlas suresini okuyarak girmeli Bir hadisi şerif meali: (Eve girerken İhlası şerifi okuyan, yoksulluk görmez!) Ey Oğul İlmihali Eshabı kiramdan Süheyl radıyallahü anh, bu tavsiyeye uyarak zengin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Hoş Ahlak İçin Dua Hoş ahlaklı edinmek için okunması öğüt edilen dua; Güzel ahlak bütün insanlık için önemlidir Ayrıca kendinizin keza çevrenizdekilerin güzel etik sahibi olması sizi daha iyi bir çevre ile baş başa bırakacaktır Hoş ahlak için ise okunması gereken dua nedir diye merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Evden çıkarken ve eve girerken okunan dualar vardır bu duaları sizlerle sayfamızda paylaşacağızAşağıdaki duaları evimizden çıkarken ve evimize girerken okumamız nasihat edilmiştir Peygamber Efendimiz'in evinden çıkarken okuduğu duası şöyledir; Bismillah Tevekkeltü alellah Allahümme innî eûzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
485
Amnezi sorunu için okunması öğüt edilen bir dua paylaşacağız sizlerleEğer sizde unutkanlığınızdan şikayetçiyseniz aşağıdaki duayı okumayı alışılmışlık haline getirinUnutkanlığınız varsa,çoğu kez birşeyleri unutup hatırlayamıyorsanız, aşağı sizlerle paylaşacağımzı duayı her gün okumanız tavsiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,497Konular
981,893Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt