Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Yere Girip Cıkarken Okunacak Dua

Bir Yere Girip Cıkarken Okunacak Dua
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir Yere Girip Cıkarken Okunan Dua

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğim dua cok kısa ve ezberlemeis oldukca kolay bir duadır ben bir kere dinleidkten sonra hemen ezberledim ve sizlerle paylaşmak istiyorumAşağıdaki duayı bir yere girip cıkarken okumanız tavsiye ediliyorİsra suresinin 80 ayeti kerimesinden:

Deki rabbim gireceğim yere doğruluk ve esenlik icinde girmeyi sağlaCıkacağım yerden de doğruluk ve esenlik icinde cıkmayı nasip eyleAminn

Similar threads

Bir Yere Girip Çıkarken Okunan Dua Altında sizlerle paylaşmak istediğim dua çok kısa ve ezberlemeis oldukça kolay bir duadır ben bir kere dinleidkten daha sonra hemencecik ezberledim ve sizlerle paylaşmak istiyorumAşağıdaki duayı bir yere girip çıkarken okumanız öğüt ediliyorİsra süresinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Eve girip cıkarken okunan dua Eve girip cıkarken hangi dualar okunmalıdır Eve Ayetel kursi ve İhlas suresini okuyarak girmeli Bir hadisi şerif meali: (Eve girerken İhlası şerifi okuyan, yoksulluk gormez!) Ey Oğul İlmihali Eshabı kiramdan Suheyl radıyallahu anh, bu tavsiyeye uyarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Evden Cıkarken Eve Girerken Okunan Dua Evimizden cıkarken ve evimize girerken okumamız tavsiye edilen dualar bulunmaktadırAşağıda sizlerle paylaşacağımız duaları evinizden cıkarken ve evinize girerken okuyabilirsiniz Peygamber Efendimiz sav Hanei Saadet’inden cıkarken okuduğu duası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Arabaya Binerken Okunacak Dua Taşıt İle Yolculuğa Cıkarken Okunacak Dua Yolculuğa Cıkarken Hangi Dua Okunur Arabaya Binerken Ne Okumalı Bir hadisi şerifte buyuruluyor ki: (Ummetim gemiye binince, Besmele cekerek Bismillahi mecraha ve mursaha inne rabbi le gafururrahim(Hud 41) ayeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Yolculuğa cıkarken okunacak dualar Yolculuğa cıkmadan once bir kimsenin yapması gereken okuması gereken kısa bir dua orneği; Sefere ve yolculuga cıkacak bir kimse bu yolculuğa cıkmadan once aşağıdaki duayı okursa ve yanında bulundurursa,yolculuğu selamet ve sağlık icinde gecerBu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt