Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bir zamanlar o aşıktı hemen ben takviye....

bir zamanlar o aşıktı hemen ben takviye....
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar lise 1 de bir kızla cıktım bana fazla aşıktı lakin ben kızdan sıkılmıştım ayrıldım şimdi lise 3 lakin daima gözgöze geliyoruz ve ben onu fazla seviyorum sizce ne yapmalıyım teklif etsem kabul edermi eskiyi hatırlayıpta bana hayır dermi destek lütfen

Similar threads

arkadaşlar 2 yıl önce lise 1 deyken bir kızla cıktım beni cok seviyordu ama ben o süre bu kızdan ayrıldım benim için aglamış kendini yıkılmış etmiş derhal lise 3 teyiz bu seferde ben ona aşık oldum kıza msj attım seni hala seviyorum ama sana güvenmem lüzumlu diyor telefonda özür diledim fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
arkadaşlardeğişik bi durumun içersindeyimbi kız var bana yaklasık 5yıl önce aşıktıbunu bana sölememişti fakat ben öğrenmiştim ve ben aşık olmadıgım için üzerine gitmemiştimşimdi ise sevgiden konu açıldıgı zmn ben sana aşıktım önceden falan diyobana aşık olduktan daha sonra 3kişiyle çıktı ve şuan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
arkadaşlar derhal 34 ay önce bir kızla tanıştım nyse kızla konuşmaya filan başladık lakin ne değin mallık yaptımki daha o süre 2 gün olmuştu tanışalı gittim kızı bir yere davet ettim bliyorum yuh diyeceksiniz ne de seniz haklısnız sonra kız hiç selamımı filan almamaya başladı ben de bunu adi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Selamın aleyküm abiler ben 15 yaşındayım lise 2 deyim okula yeni gelen bir kızdan hoşlanıyorum Kızla göz göze geliyoruz o bana bakıyor ben ona tanışmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum takviye eder misiniz lütfen ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaslar ben 17 yasında bir gencim ve okulların açılmasından bu yanlamasına bizim sınıftaki güzeller güzeli bir kızla gözgöze geliyoruz bu ara sıra 67 saniye sürüyor (övünmek gibi olmasın ama okuldaki birçok kız beni kesiyor)arada muhabbet ederken kız bana snn adın neydi? diyor buda bnm fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
280
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt