Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Zelda Hayranı, Breath of the Wild’ın Ahşaptan Haritasını Yapmış

Bir Zelda Hayranı, Breath of the Wild’ın Ahşaptan Haritasını Yapmış
0
134

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

The Legend of Zelda Breath of the Wild pek çok oyun severi kendisine hayran etmeyi başarmış bir prodüksiyon. Fotoğraf sanatkarı Mason Drumm da bu hayran kümesinde bölge alıyor muayyen ki. Kendisi, sağlam bir ahşap personelliği koymuş ortaya ve oyunun topoğrafik haritasını yapmış.

Drumm, ahşaptan Hyrule haritası yapma hikayesini şu halde özetliyor:

Kısa sinema çalışmam ‘Unbound’a verdiğim yaratıcı bir ara bir anda şu ana kadar yaptığım en tutkulu ahşap işçiliğine dönüşüverdi. The Legend of Zelda: Breath of the Wild oynarken geçirdiğim yüzlerce saatin tesiriyle Hyrule’un el imalatı, ahşaptan bir haritasını oluşturmaya karar verdim. Haritanın her bir zaviyesi, eşimle Switch’te birlikte oynayarak tecrübe ettiğimiz bir maceraya, bir anıya sahip. Altı haftada, yekun 65 saatlik bir çalışmanın sonucunda haritayı tamamladım. Birinci defa reçine ile çalışıyordum. Artık harita tamamlandı ve ofisimdeki tarafını aldı. Bu dijital yerküreyi ete kemiğe büründürmek çok büyük bir memnunluk

Dilerseniz haritanın yapılış görüntüsüne da bir göz atabilirsiniz:

Hyrule haritasını bu formda görmek de sahiden şık, yapana derin bir hayranlık duymadan edemiyor insan. Ne diyelim, ellerine sağlık…

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt