Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bırak aramızdaki özleme bakıp durma

Bırak aramızdaki özleme bakıp durma
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bırak aramızdaki özleme bakıp durma Kadavradan ibaret bir karoser, İmlası bozuk bir cümle üstelik aramızdaki büyüyen açlık Biliyorum gelmeyeceksin Ne sen olabileceğim gözlerinin dibinde Ne ben olabileceksin yüreğimin terinde Fakat Bir cümle olduk biz Anlatım bozukluğuna meyal verdik ise de, Sevgiye dair alıntılanmış, En anlamlı laf olduk biz Bizden doğma mutluluğu var ettik Sevda sağnağında Bizden olma bir fincan umudu tazeledik Hayat çaydanlığında Ey kirpiklerinden sağdığım gökkuşağı yedi rengi, Hüzünbaz hüzünleri unut Ayak diblerine kök salmış siyah�ı da Koş yeni demlenmiş yürek demimeSokul ve mevzilen gözlerinde kuruttuğum kirpiklerimeŞarkılar sustu biliyorumSöz sırası bizdeMutluluğumuzdan özel baskı birkaç çift umudumuz var dudaklarımıza ördüğümüzErişmese de ellerimiz ellerimize, bir yolumuz var özleminde yürüdüğümüzSana kaç gel demiyorumBiliyorum hakkım yok buBırak kanlı bir savaşın içinde geçsin ömrümüzÇilekeş bir sonbahar yaprağına özensin gözlerimizAynı tende, benzer gölgede yürümese de mavi düşlerimiz, benzer sevdanın nemli cümlelerinde büyüsün adımızİlintilensin kokun Cennnetle, bize aidatlansın ayrılıkNe fark eder kiBen sendeyimSen bendeBükülse de cümlelerimiz , sökülse de alfabemiz biz bir cümleyizSen ve benİki harf bir cümleden ibaret sevinç Mutluluğuma umudumu bağışlayan, Biliyorum açlık âmâ topal zamanlarında ilerliyoruzSen benden uzak, ben senden ırakta yürümekteyizDışı düşsüzlüğe hamile kalmış bir sabahın koynunda boyun bükmekteyizBazen gözlerimiz nemlenmekte, ara sıra de açlık aramıza perdelenmekteLakin ayrılmak yok sevgiliMutluluk umuda gark olmuşsa, bundan böyle dönüş değil bu yoldanÖlüm ölümümüzü öldürmeden gitmek yok sevgiliBırak ellerinden içmeyeyim bir bardak suyuBırak gözlerinde sabahlamasın yüreğimUzaklarda bana ait bir cümle ol yeterKoynumda sonbaharları kurban edemesen de bırak yanımda her zaman umut ol yarınlara Sığlığıma içimdeki yalnızlığa bir dirhem hayatı aşılayan, SusDikenli telleri dudaklarına getirip kanatma yaralarınıKavuşmamanın ızdırabına kanıp içme hüznün şerbetiniBak kör bir yüreğe sevgiyi öğretiyorsunBüyüyor içimde ölen bir çocukYarım yok cümlelerimMutluluk fiilinden umut deryası cümleler kuruyorum mavilereRüzgarı omuzlarıma alıp bulutlara yeni göç yolları buluyorumBiliyorum her yol sanaBiliyorum her söz sanaEvet zor yaşadıklarımızZifiri bir karanlık ilerlediğimiz, bir ölüm kalım savaşı göğsümüzden sildiğimiz Bırak aramızdaki özleme bakıp durma Kefenle gözlerindeki ıslaklığı Gün vuslat zamanı Gün bizi bizde yaşatma hatıra Doldur gözlerine kız cocuğu hayallerini Yürü bana doğru harf harf Yürü bana dürüst dua dua bir de gelirken bana, Bİr avuç maviyi çok görme sakın Unutma; Özlediğim kadar Sen�sin Sevdiğim değin Ben�sin �Seni özlemin en hoş yanı; Seninle her gün yeniden doğmak mavilere Daima nefes al emi Seninle hayatlansın bu hayatım� alinti​  

858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt