Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bırak seni seyredeyim

Bırak seni seyredeyim
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bırak seni seyredeyim Uyan sevdiğim Gün doğdu üstümüze Kalsın yıkama yüzünü Bırak o tatlı mahmurluğunu kalsın yüzünde Gel sana kahvaltı hazırladım Ekmeğini kızarttım Sevdiğin gibi Bak vişne reçelini surdum Dokunma sen hiç bir şeye Bırak seyredeyim seni Özlemişim seni kadınım Bakma öyle başı dönen gülümsemeli Arzu yaman is Ne anlatayım sana Yorma beni sözcüklerle Bırak seni seyredeyim Çayı açık seversin Fazla sekerli Bırak ellerimle içireyim sana Tembelim ben ama Anlamaya alıştırma gereksiz yere ne olur Açlık de gitsin Özlemiş bu başı dönen beni de Özleyişin şaşkınlığı de Sen otur söyle yanıma Ellerine dokunayım Bugün ütüyü ben yapayım Beyaz elbiseni seçtim Ne de yakışır sana Hele o papatya misali Gülümsemeni takınca yanaklarına Gel şaşkın seyret beni Çıkmayalım bugün dışarı Hiç bir bakışla paylaşamam seni Bırak diğer ses olmadan Diğer gösterme olmadan Başka koku olmadan Seyredeyim seni doyasıya Böylece özlemişim ki seni Anlatamam Anlatamam kadınım ​  

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt