Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bırakın evi dağıtsın, zeki olsun

Bırakın evi dağıtsın, zeki olsun
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bırakın evi dağıtsın, zeki olsun Ayy önceden çılgın olurdum evi dağıtmasınaÇünkü ben özene bezene topluyorum düzenliyorum o ufacık elleriyel 2 dk da alt üst ediyorbirakinevidagitsinzekiolsun5c50332f0c023alt :D Big Grin :DAma artık uğraşmıyor kendi dağıtıp kendi topluyorbirakinevidagitsinzekiolsun5c50332f0c023alt :D Big Grin :D Bırakın evi dağıtsın, zeki olsun Çocuğunuz binbir zahmetle topladığınız evi dağıtıyorsa ona kızmaktan vazgeçin! Çünkü yurtdışında yapılan bir araştırma, düzensiz çocukların zeka gelişiminin daha iyi olduğunu ortaya çıkardı Akıl gelişiminde deneyimlerin çok kayda değer olduğunu, çocukların da etrafı karıştırarak deneyim elde ettiklerini vurgulayan uzmanlar, bilhassa annelerden bu konuda azıcık daha esnek olmalarını istiyor Uzmanlar; çocukların etrafı karıştırarak bir takım şeyleri daha ivedi öğrendiğini, bu yüzden de annelerin zeka gelişimleri için çocuklarının hareketli olmalarına ve ortalığı karıştırmalarına müsade vermeleri gerektiğini belirtiyor​  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt