Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birand’tan canlı yayında veda

Birand’tan canlı yayında veda
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Birand’tan canlı yayında veda mehmet ali birand, veda etti, haberleri doğru mu, ne süre , canlı yayında veda haberlerini buradan bulabilirsiniz Birand’tan canlı yayında veda: Hepinizden dua bekliyorum Mehmet Ali Birand dün akşam programının sonunda söyledikleri ile izleyenleri şaşkına çevirdi Birand ‘Bundan Böyle veda zamanı’ dedi, niçin ayrıldığını da açıkladı Kanal D’de belli başlı haber ve 32 gün programlarını sunan meşhur anchorman Mehmet Ali Birand yeni yayın dönemine değin ekranlara veda etti Akşam asıl haberleri sunan Birand programın sonunda söyledikleri ile herkesi şaşırttı Birand, gündemin fazla yoğun olduğu bir dönemde ekranlara veda etmenin fazla baskı olduğunu belirterek “ Fakat ayrılmak zorundayım dedi Birand “ Tatile falan çıkmıyorum Bir süredir gördüğüm tedavi iyi netice verince yarın kendimi cerrahlara bırakıyorum Önemli bir ameliyatım var Kötü yok iyi bir haber veriyorum dediSezon başında bitmiş buluşmayı çok istediğini gösteren Birand, izleyicilerden, seven sevmeyen herkesten dua beklediğini söyledi Birand'ın tweet'leri: Sevgili dostlar lahza itibariyle bütün 127 bin 159 kişisiniz(bu rakam kesintisiz artıyor) hepinize fazla teşekkür ediyorum Bugüne değin Twitter'ı çok önemsedimBana yazdığınız her şeyi okudum Dikkate aldım Ama biliyorsunuz bir süredir tedavi görüyordum ve çok iyi netice aldıkBu sayede yarın ameliyat olacağım ve bir vakit ne ekrana çıkabileceğim ne posta'daki yazılarımı yazabileceğim ne de Twitter üzerinden gündemi değerlendirebileceğim Doğrusunu söylemek gerekirse ağır bir ameliyat olacakAma doktorlarıma güveniyorum 1548660396 1548660396 birandtancanliyayindaveda5c4eaeb140967birandtancanliyayindaveda5c4eaeb140967 birandtancanliyayindaveda5c4eaeb140967 Kendime gelince başlangıçta Twitter'dan sizlere data vereceğim Sizden acilen tek bir isteğim varO da dualarınızı yetersiz etmemeniz SON ANEKDOT: Bir Takım dostlar çiçek göndermek istiyor Onca parayı çiçeğe vereceğinize Kasımpaşa Çocuk yuvasındaki yetim çocuklara destek edin​ id  

858,498Konular
982,056Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt