Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birazcık saçma bir mesaj tartışması yorumlarsanız sevinirim..

Birazcık saçma bir mesaj tartışması yorumlarsanız sevinirim..
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 25 aydır konuşup görüştüğüm bir kız var onun beni faceden eklemesiyle tanışmıştık çok kez buluştuk ilk zamanlarda dost gibiydik sonradan sonra onun tarafından yakınlaşmalar başlamıştı sonunun nereye varacağı belliydi bende bu durumu sezip açık bir dille şuan bir ilişki düşünmediğimi söyledim hatalı anladın ayağı yaptı beni fazla kırdın seninle bi daha konuşmayı düşünmüyorum demişti aradan 1 saat geçti sen birisin seni bırakmam demişti neyse işte niyetimi dobra dobra söylememe karşın kız vazgeçmedi banal basmakalıp sevgili gibi takıldık benim de ona aleyhinde hislerim birincil günkü gibi değildi fakat sevgili olacak dek sevmiyordum ve araya yaz tatili gireceğinden dolayı kıza açılmadım o buna basmakalıp bi bozuldu memleketlerimize gitmeden 12 gün önce bana artı bedel veriyosun ben bunu haketmiyorum demeye başladı uzaklaşmak mı istiyosun dediğimde hayır dedi ama uzaklaşmak istediğini anlamıştımSonra memleketlerimize dağıldık ve onun isteği doğrultusunda muhabbettimiz günden güne azalmaya başladı yalnızca günaydın yazıyordum hal hatır soruyodum bazen o yazıyodu derken 4 gün önce günaydın yazdım 5 saat sonra misafirler vardı yazamadım diye yanıt geldi halbuki 2 kez faceye girdi çıktı ve watsappta aralıksız çevrimiçiydi konuk olayını hiç karıştırmasaydı ben bozuntuya vermeyip bi süre yazmayacaktım fakat konuk olayını karıştırınca benim tepem attı inanmıyorum dedim kimseyi inandırmak zorunda değilim dedi böyle yaparak güven kırdığının haberdar mısın dediğimde fazla sıktığının haberdar mısın dedi bende bundan sonradan seni sıkan eden yok hadi eyvallah dedim tartışmayı uzattı seni kırmamak için elimden geleni yaptım ben olağan arkadaşlarımla her gün konuşmuyorum dedi bende acilen o kadar mi olduk madem pek sen yazana kadar yazmayacağım hadi eyvallah dedim tekrar uzattı her zaman bir karşılık bekliyosun hiç şaşırmadım dedi madem bayağı arkadaşız çoğu şey müşterek sıkılıyomuşsun geriliyomuşsun ne yapayım dedim çok üzüldüm çok kırıldım falan dedi böyle olmasını sen istiyosun ben değil dediğim gibi bundan daha sonra sen yazana kadar yazmıyorum dedim ve ağız dalaşı sonlandı o gün bugündür yazmıyorum biraz sert mi gittim sözde siz olsanız ne yapardınız ?

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt