Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Birazda gülelim mi???

Birazda gülelim mi???

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Verdana, Arial, Helvetica, sansserif
SARIŞINLAR

Âmâ bir adam yanlışlıkla Bayanlar Barına girer Bara dürüst ilerler ve bir içki ısmarlar Biraz oturup, içkisini yudumladıktan daha sonra barmene seslenir:
Hey, bir sarışın fıkrası dinlemek ister misin?
Birden bar, bomba düşmüş gibi sessizleşir
Kör adamın yanına oturan bayan, tok bir sesle:
Hey bayım,der bu fıkrayı anlatmadan önce bilmeniz gereken beş şey var Birincisi, barmen sarışın bir kız İkincisi kapı görevlisi sarışın bir bayan Üçüncüsü, ben 190 boyunda karatede siyah kuşaklı bir sarışınım Dördücüsü, sağınızda oturan kadın profesyonel bir halterci ve sarışın Beşincisi, benim yanımda oturan kadın profesyonel güreşçi ve sarışın gerçi bu fıkrayı izah etmek istiyor musunuz?
Âmâ adam bir kaç saniye düşünür, daha sonra başını sallar:
Hayır, hiç sanmıyorum Beş kere anlatamam
*