Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

birazda gülelim

birazda gülelim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kayınvalide
Adamın birinin evinde yangın çıkmış Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca meslek başa düşmüş ilk kez oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş Kendini Kaptırmış bitmiş duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya Sonradan karısını, sonradan köpeği ve kedisini sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış Onu seyreden komşularından biri sormuş: Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?diye Kayinvalidem içeride!demiş adam; arada bir girip çeviriyorum!
*************************************************************************************************************************
Hala Balayı
Evde kadın kocasını haşlıyor: bari şu ast komşularımızı misal al Kaç yıllık evliler lakin birbirlerine hala balayında gibi davraniyorlar Adam karısını arabada, kapının önünde, bitmiş öpüyor Yazıklar olsun! Sen niçin benzer şeyi yapamıyorsun? Yaparım yapmasına lakin, ben kadını iyi tanımıyorum oysa
*************************************************************************************************************************
Metres
Karı koca yemek yiyor O sırada masaya yaklaşan heykel gibi güzel bir esmer, adamı selamlayıp geçiyor Adamin karısı soruyor: Kim bu facia?Adam: Eğer mutlaka anlayışlı olmak istiyorsan söyleyeyim, metresim! Bayan: Üstelik bu kadar dikkatsizce söylüyorsun Boşanıyorum senden! Adam: Yani Etiler'deki apartmanı, Kandilli'deki yalıyı, Göcek'teki tekneyi ve Nice'deki villayı bırakıyorsun Uzun bir sükunet olur Çift yemeğini çatallarken kadın pat diye sorar: Şu arkada oturan Fuat yok mi? Yan kadın kim? Adam: Fuat'in metresi Kadın: Ay bizimki çok daha hoş!
****************************************************************************************************************************

*

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt