Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

birazda gulelim

birazda gulelim
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kayınvalide
Adamın birinin evinde yangın cıkmış Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa duşmuş İlk once oğlunu yangının icerisinden cıkarıp dışarda beklemesini soylemiş Dalmış tekrar duman ve ateşin icerisine, kızını cıkartmış dışarıya Sonra karısını, sonra kopeği ve kedisini Daha sonra dışarı hicbir şey getirmeden 3 kere daha iceri girmiş cıkmış Onu seyreden komşularından biri sormuş: Nicin yanan eve girip cıkıyorsun dışarı hicbir şey getirmiyorsun?diye Kayinvalidem iceride!demiş adam; arada bir girip ceviriyorum!
*************************************************************************************************************************
Hala Balayı
Evde kadın kocasını haşlıyor: Hic olmazsa şu yan komşularımızı ornek al Kac yıllık evliler ama birbirlerine hala balayında gibi davraniyorlar Adam karısını arabada, kapının onunde, her yerde opuyor Yazıklar olsun! Sen neden aynı şeyi yapamıyorsun? Yaparım yapmasına ama, ben kadını iyi tanımıyorum ki
*************************************************************************************************************************
Metres
Karı koca yemek yiyor O sırada masaya yaklaşan heykel gibi guzel bir esmer, adamı selamlayıp geciyor Adamin karısı soruyor: Kim bu afet?Adam: Eğer mutlaka bilmek istiyorsan soyleyeyim, metresim! Kadın: Bir de bu kadar pervasızca soyluyorsun Boşanıyorum senden! Adam: Yani Etiler'deki apartmanı, Kandilli'deki yalıyı, Gocek'teki tekneyi ve Nice'deki villayı bırakıyorsun Uzun bir sessizlik olur Cift yemeğini catallarken kadın birden sorar: Şu arkada oturan Fuat değil mi? Yanındaki kadın kim? Adam: Fuat'in metresi Kadın: Ay bizimki cok daha guzel!
****************************************************************************************************************************