Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Birbirimize düşüncelerimiz söyledik herşey hoş bundan sonra nasıl devam etmeliyim ?

Birbirimize düşüncelerimiz söyledik herşey hoş bundan sonra nasıl devam etmeliyim ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar merhaba 1 haftadır konuştugum bir kız var ikimizde göçmeniz sohbetimiz harika sardı baya ısındık birbirimize hatta kız bile dedi sana kanım yıkım ısındı diye yan konu oraya geldikten sonradan birbirimize düşüncelerimizi açtık ve müşterek olumluyuz düşüncemi şöyle söyledim '' sevgili olmak için daha erkeniz , iyi dost olalım zamanla ne olacağına bakalım dedim'' ekledim yanında '' lakin kankalık vakası olmasın '' dedim o da aynı düşüncedeyim dedi her ne değin konuşsakta hoş güzel sohbet bundan böyle bambaşka yerlere gitmeye başlıyor istanbula gitçem yanında bana dedi ki '' burdan güzel konuşuyoruz lakin bir şeyler yetkisiz gibi fakat gelmeni isterim '' dedi bende en kısa zamanda gidicem inşallah fakat sohbet konusunda azıcık zorlanmaya başladım gibi sürekli konuşuyoruz çünkü bana fikir verebilecek olan var mı '' şöyle yap şöyle konuş ya da kesintisiz konuşma '' vs tarzi yardımlar bekliyorum arkadaşlarım

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt