Birbirinden Güzel Doğum Günü Konulu Şiirler Doğum Günü İle İlgili Şiirleri Güzel Doğum Günü İle İlgili Şiir Doğum günleri keza sevdiklerimiz için keza de kendimiz için son derece manâlı günler meleklerbirbirindenguzeldogumgunukonulusiirler5c5565ae9a8a2alt Bu günlerde hatırlanmak ve sevdiklerimizi hatırlamak fazla hoş Alınan ve bahşedilen hediyeler ile mutluluğun perçinlendiği bu özel günlerde, Doğum Günü İle İlgili Şiirleri sizlerle paylaşmak istiyoruz 1549100458 1549100458 birbirindenguzeldogumgunukonulusiirler5c5565aec93a9birbirindenguzeldogumgunukonulusiirler5c5565aec93a9 birbirindenguzeldogumgunukonulusiirler5c5565aec93a9 Doğum Günü Doğum günü her zaman ilktir Aşık ilk tutulandır Doğum günü sevgidir Aşık delice sevendir Doğum günü yaşlılık içerir Aşık ihtiyarlayıncada gençtir Doğum günü elemdir Aşık hep kederlidir Doğum günü hüzündür Aşık çılgın anedir Doğum günü dönencedir Aşık olan pervanedir Doğum günü birlikteliktir Aşık ayrıykende birdir Doğum günü içtenliktir Aşık dürüst içe bitendir Doğum günü gelip geçer Aşk ebediyete dek sürer Ömer Kement Doğum Günüm Çok mutluyum, Bugün benim doğum günüm Arkadaşlarım gelecek, Şarkılar söylencek Mumlar söndürülücek, Eğlenilicek Ve en güzeli, Hediyeler verilcek Pastalar yenilcek, Hediyelerimi başlamak için sabırsızlanacaklar Tabiki bende, Hediyelerimi açdığımda Arkadaşlarımın ne aldığını göricek, Başak Yılmaz DOĞUM GÜNÜ Yanında değilim fakat bil ama Kalbinin en derin uygun Bu özel günü seninle birlikte kutluyorum Doğum günün kutlu olsun birtanem Yeni yaşın sana en güzel mutlulukları Beraberinde getirsin Tüm hayatımız baştan başa Yanyana ve defalarca beraber elde etmek dileğiyle Seni yüreğim kadar çok ve içten seviyorum Doğum Günü Hediyem İki tel beyazlamış saçım, Birkaç damla gözyaşım, Uğruna harcanan hayatım, Sana, doğum günü hediyem Uyumayan geçen gecelerim, Gerçekleşmeyen hayâllerim, Karşılıksız kalan bu sevgim, Sana, doğum günü hediyem Bana çektirdiğin çileler, Yıktığın pembe hayâller, Kırdığım şişeler, kadehler, Sana, doğum günü hediyem Beni, bıraktığın için gözü yaşlı, Ecelin gelsin, doğduğun gün, Hatıralardan, bir demet keder, Sana, doğum günü hediyem Osman İnci Bügün Dogum Günüm Benim bugün doğum günüm Hiç kimse bilmiyor Doğum günumun oldunu Gecelerce ağladim Sessiz sapansız Bugün benim doğum günum Anem dogum günümü unuttu Akşam oldu Yeniden bekledim berki yaparlardi Ama umutum bitti gitti Tekrar unutmuşlar Saat10:05 Babam geldi elerine baktim fakat yoktu 2 saat sonra babam dişardan Elleri doymuş geldi Ve benim dogüm günum oldu Doğum Günü Hediyem İki tel ak saçlı saçım, Birkaç damla gözyaşım, Uğruna harcanan hayatım, Sana, doğum günü hediyem Uykusuz geçen gecelerim, Gerçekleşmeyen hayâllerim, Karşılıksız kalan bu sevgim, Sana, doğum günü hediyem Bana çektirdiğin çileler, Yıktığın pembe hayâller, Kırdığım şişeler, kadehler, Sana, doğum günü hediyem Beni, bıraktığın için ağlayan, Ecelin gelsin, doğduğun gün, Hatıralardan, bir demet üzüntü, Sana, doğum günü hediyem Doğum Günün Kutlu Olsun Sevdiğim sana doğum günü hediyesi olarak; Bir martının gagasında tomurcuk bir gül En sevdiğin renginden Kanatlarında sevgimi, Ayaklarında ise sana yazdığım şiirlerimi gönderiyorum Doğum günün kutlu olsun sevdiğim Doğum Günümde Doğum günümde bana, ararmışsın hediye, Sevince boyanayım, seni; bana getir de Çoğaltıp mutluluğu, tutuşup da el ele, Sevince boyanayım, seni; bana getir de Konut, araba istemem, neymiş altın, pırlanta Çiçek bile olmasın, sakın ha! kucağında Sevgini sun cömertçe, yürek sıcaklığında Sevince boyanayım seni; bana getir de Hangi değerinde karşılar merhaba diyişini? Sakın sürpriz olmasın, haber ver gelişini! Kapıda karşılayıp,o sıcak gülüşünü Sevince boyanayım, seni; bana getir de Nice senelere Dokunamadığım tenini özledim Tadamadığım dudaklarını Duyamadığım sesini özledm Sıkılmadan bana sarılmanı Hayallerimi süslemeni özledim Bitmesini isdemediğim düşlerimi Ellerini tutmayı özledm Bana laf verişlerini Hiç unutamadığım kokunu özledim Beni sarhoş eden Senle kavgaları özledim Sonu sevgi sözcükleriyle biten Eskisi gibi olmayı özledim Su an içimden gecen İstediklerimi söylemeyi özledim Haykırışlarımı bildiren Yanında olmak isterdim Özledimlerle yetinmemek ve nice senelere sevdiğim Her Zaman mutlu olmanı dileyerek ! Doğum Günüm Kutlu Olsun Bir ben doğum günümde, bi de davet etmediğim Tanrı Benim için bi hediyesi bile yok Şarap istiyorum azıcık mutlu sanayım diye kanım mı aksın? Bu doğum günlerini yaşamamak için doğmasaydım keşke Ey Tanrım ettirtme dua bana ben duamı kendim bulurum Biraz şarap ister can ruhum, bana biraz şarap ver Ey Tanrım azıcık vefat etmek ver, ver bana şarabımı Doğum Günü sen içindeki mutluluğu yüreğindeki sevdayı tenindeki ıslaklığı sakın kaybetme hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninden yaşadıklarına inat Seni seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümse olmaz mı? Çünkü doğduğun bugün doğum günün senin bir tanem İYİKİ DOĞMUŞSUN Yetmiş iki yılı aylardan kasım İyi ki doğmuşsun evladım Özden Çok sevinmişlerdi akraba hısım İyi ancak doğmuşsun evladım Özden Büyümeni peyderpey izlerdik Kazanç diye yollarını gözlerdik Seninle sevinen gülen bizlerdik, İyi ki doğmuşsun evladım Özden Bir tanesin diye sevmiştik seni, yeniden,defalarca övmüştük seni Sinirlenip şayet dövmüştük seni İyi fakat doğmuşsun evladım Özden Bak nihayet sende bir yuva kurdun Bizi fazla bekletip fazla bekar durdun Şükürler olsun ancak Yelizi buldun İyi ancak doğmuşsun evladımÖzden Doğum günün kutlu olsun bebeğim Daha çok seneler görün dileğim İnşallah Nisanda bende dedeyim İyi ama doğmuşsun evladım Özden Diyorlar evlattan tatlıdır torun, Şansı güzel olsun çekmesin sorun Bindirin sırtıma, bedenim yorun İyi ama doğmuşsun evladım Özden Uğruna canımı feda ederim Nere gitse daima peşinden giderim ÖZDEMİR de gelemezse neyderim, İyi ama doğmuşsun evladım Özden Hamdi ÖZDEMİR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Yüreğin defalarca sevgi bulsun Hayat sana sağlık sunsun Tüm güzellikler senin olsun Doğum günün kutlu olsun Gönlünü her zaman arkadaşlık bulsun Başına baht kuşu konsun Yaşam sana varlık sunsun Yeni yaşın kutlu olsun Kalbini sevdalar bürüsün Güneş daima seninle yürüsün Karanlıklar senden küssün Doğum günün kutlu olsun Dört mevsimin bahar olsun Dalların çiçekle dolsun Yüzün gülmekten yorulsun Yeni yaşın kutlu olsun Hüseyin GÖNDÜK Doğum Gününde Kimbilir ne değin güzelsin bugün Benden uzaklarda doğum gününde Hatırla ne dek mutluyduk canım Seninle geçen sene doğum gününde Kim derdi sonu bu öyle bir aşkın Olur Ya kurumuştur şimdiden gözyaşın Kutlu olsun sana bu yeni yaşın Bana da sensizlik doğum gününde Benim için bir mum yaktın mı bilmem Camlardan yollara baktın mı bilmem Ah burada olsa dedin mi bilmem Yoksa unuttun mu doğum gününde Kimbilir kiminle kesildi pasta Bir dilim düşmez mi bu eski dosta Sen sevinç içinde ben ise yasta Senden uzaklarda doğum gününde Şüphesiz kuş olup ulaşmak isterdim Ben de yanağından öpmek isterdim Seni bir defa daha bakmak isterdim Alkışlar içinde doğum gününde bazen şarkılar anlatır sen sustuğun zaman dilleri ara sıra tanıdık olmayan gelsede melodisiyle okşar gönülleri keskin bıçak gibidir bazılarının notaları kimi ise bir çiçek kokusudur asırlarca süren zemherilerle kavrulsada ayrılık, o da unutturur sapkın düşünceleri süre geçer yeni hayatlar kurulur tek kalan hatıralardır düşüncelerde öyle bir lahza gelmiştir ki yüzünü bile unutmuşsundur bundan böyle onun yürek susar dil konuşmaz olur boğazına düğümlensede bi tutam sözcük bir şarkıyla çıkıverir DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN