Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

birbirinden güzel sevgiye dair nickler

birbirinden güzel sevgiye dair nickler
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
birbirinden hoş sevgiye dair nickler hayat dolu nickler tek satırlık sözler tek satırlık aşk sözleri ♥ Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, Inan Senin Üzerine Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, Inan Ugrunda Ölmeye Deger Be Gülüm ♥ Bugün yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda ♥ Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparip kokladiginda vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çikmamak için? ♥ Bugün benim için yepyeni bir gün doguyor; hersey capcanli, hersey hayat dolu, hersey benimle duygularim hakkinda konusuyor, hersey beni duygularima deger vermeye gösteri ediyor ♥ Duyuyorum sana dokunamamanin ezikligini yasiyorum askin rezilligini,inan bitanem yanimdayken çekiyorum en fazla hasretini ♥ Yüregimdeki tek istek, hayalimdeki tek heves, beni yasatan tek duygu senmissin bebegim ♥ Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve bilhassa de senin bir yudum sevgine hasretim simdi uzaklarda sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucakliyor ve buseler yolluyorum buralardan Kalbim daima seninle ♥ Seni sevdigim değin yasasaydim; ölümsüzlügün adini ask koyardim ♥ Nasil ki uzaktaki yildiz aydınlık gelirse insana, uzak oldugun için tutkunum sana! Hani en güzel asklar imkansiz kazanç ya insana, imkansiz oldugun için tutkunum sana ♥ Sevmiyorum su saatin sesini,akmasin dursun süreherseyin bir öncesi ve sonrasi vardir derler ya; YALAN senden önce vardim belki lakin askim senden daha sonra olmayacagim inan ♥ Birgün Yagmura Yakalanirsan Benden Kaçtigin Gibi Yagmurdanda Kaç Çünkü Bulutlarin Arkasinda Kaybolan Aski Için Aglayan Benim » Seni dünler için sevmedimdünler yasanip bittiseni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecekseni yarinlar için sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek » Dünyada fakat tüm çöller bir avuç kalircasina birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalircasina birer damla insan olsalar unutma oysa tek sevecegim kisi sensin » Seni dünyada seven on kisi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven bes kisi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kisi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüsüm » Yeni bir aska basliyorum sanmistim galiba çok yanilmisim Bu askin sonuda ayrilik olacak,ve yasadiklarim geride kalacak Geriye aci ve hoş hatiralar kalsa bile,onlari hatirlamak ayrilik dek aci olmayacak » Bugün benim için yepyeni bir gün doguyor; hersey capcanli, hersey capcanlı, hersey benimle duygularim hakkinda konusuyor, hersey beni duygularima deger vermeye misafir etme ediyor » Eger bir gün hayatimin son nefesini verirde bu dünyanin güzelliklerinden vazgeçecek olursam her zaman yanimda ol oysa sana sessizligin vefat çağırmak oldugunu göstereyim » Birgün bana soracaksin,beni mi yoksa yaşamsal mi daha fazla seviyorsun diye yaşamsal diyecegim, küsüp gideceksin lakin hiçbir vakit bilmeyeceksin ama benim hayatim sensin » Sen benim incimdin parildayan masum güzelliginle seni sarp kayaliklardan tirnaklarimla kazidigim bir istiridyede bulmustum ve yeniden kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm » Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen vakit seni unutturmaya yetecek birakip gitsende unuturum sanma vakit alismayi ögretir unutmayi katiyen » Sevmiyorum su saatin sesini,akmasin dursun vakitherseyin bir öncesi ve sonrasi vardir derler ya; YALAN senden önce vardim olur ya ama askim senden sonra olmayacagim inan » Gecemin gündüzümden farki yok alaca karanlik karanliga ferman yazsam yüzbin satirlik beni bu karanliktan kurtaracak aydinlik senin o gözlerinde ki sönmez isik » Bu arta kalan hangi yaz aksaminin hüzünleri ancak birbirimizin yaralariyla sarmaliydik kanayan yerlerimizi yokluguna dayanabilirim sandim,oysa yoklugun bir siir ve ben sair olamadim  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt