Birbirinden Iğneleyici Delici Sözler İğneli Sözler Kısa İğneli Mesajlar Sevgili melekler, bu bölümümüzde en son sizlerle Albert Camus'dan Sözler paylaşmıştık Yeniden bir misafirimizin isteği üstüne ama sanırız birini iğnelemek istiyorbirbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b604927pngalt iğneliyici sözler konumuzu açtırmak istiyoruzbirbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b608892alt 1549095345 1549095345 birbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b63a6febirbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b63a6fe birbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b63a6fe Kimseye Ait olmam herkeze Sahip Olurum! İstanbullu Değiliz Altımızda Ferrari Olsun, Antalyalı Değiliz Kolumuzda Yabancı Manitamız Olsun, Bırakta Bizim Kafamız Güzel Olsun Her Geçen Gün Biraz Daha Acıyor Canım, Her Geçen Gün Biraz Daha Kan Kaybediyor Hayellerim Beni unutmayı kabulleneni ben hayatımdan silerim Oruçluyken ölen insan, Kıyamete Değin Oruç Tutmuş Gibi Sevap Yazılır Geri gelme Bana Canın Sağolsun Sevme Beni Şayet yenisini Bulursun ben Başka Kalplerdeyim Buda Sana imza Olsun İnzivaya Çekilen Şu Deli Yüreğimin Hüzün Dolu Tetiğini Çoktan Çektim Bilekler Kan içinde, Dişler Kenetli, Ayaklar Çıplak ipekli Halıya Benzeyen Bu Toprak Bu Cehennem Bu Cennet Bizim Git Gidebildiğin kadar uzaklara Adım Kulaklarında Çınlıcak Beni Hiç Bir şekilde KaLbin Unutamıcak! Yatalaklık Değin Kötü Olan Bişe Varsa O da Sensin Sevgiyi Çekinerek Yaşayacağıma Sevgiyi Tasa Olarak çekerim böylece Yaşarım! Gül Nedir Ki? Solar Gider, Alev Nedir Ama? Söner Gider, Lakin Sana Sevgim Sonsuzdur Oysa Mezarda Biter Ben insanın güzelliğine değil hayatına tartı veririm Sen Benim Hayatımda Piyon'sun Kaybedersem 2 Paun'ım Gider,Ben Senin Hayatında Şah'ım Beni Kaybedersen Oyun Biter Sen Başka Biri Olma Kendin Olki Seni Sana Sorsunlar Bu Vatan'ın Ekmeğini Yediğimiz Gibi,Uğruna Kurşun Yemesinide Biliriz Yirmi Yaşında arzu, Otuz Yaşında Akıl, Kırk Yaşında Zihin Önemlidir Parayı aydan uzak tutun gitmediği bitek orası kaldı Silahla Yaşayan Silahla Ölür , Kopya Sürüklemek Gerçekte Bir Sanattır Ama Nedense öğretmenle Bu Sanattan Anlamıyorbirbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b608892alt Bir Sevda Eyleyeceğim Katiyen Beni Terketmeyen Bir Gün Sırtımdan Vurarak Bırakıp Beni Gitmeyen Ben Seni Seven Budala Sen iSe Sevgime Layık Olmayan Bir ukalasın! 2 Şey Hafıza Hafifliğini Gösterir Söylenecek Yerde Susmak, Susacak Yerde Söylemek! Bütün Hoş Umutlarım Suya Düştü Fakat Boğulmadılar Sahil Güvenlikte 3 Yıl Eğitim Aldılarbirbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b608892alt Big Grin Bunu Yazar Sinus,Okuyana Kosinus Anekdot Verecek Hocadan Yalakalık Esirgenmez Dereceye Girmek için Fazla Çalıştı, Ama Hasta Oldu Derece Ona Girdi Aşk Hissederek yaşa Sonunda Yas Dış Görünüşe Tartı Vermem, Röntgen Filmi Çektirip Gelin Aşk Acısı Çekeceime Hayatın Çilesini Çekerim Daha iyi Kızda Bir Fizik Var Abi! Onea'L Yanına Halt Etmiş Herzaman Fizik Dersinde Fiziğini hayal Ediyorum fizik Dersini çok Seviyorum : ) İnsanların Seni Ezmesine izin Verme; Sürücü Belgesi Al, Sen Onları Ez Sen hayallerimin Aşağı Ezilcek dek Ufaksın benim için Her Türlü iyi Gaye itina ile Suistimal Edilir Artı Kasma kendini Kramp girecek bir yerlerine Dünya Dairesel,Ozon DelikAbi Ne Sapık Bir Gezegende Yaşıyoruz Senin yanında Okadar Mutluyumki her eve Senden 1 Tane Lazım Yazılıdan Sıfır Aldım Lakin Önemli Olan Katılmaktı Yüzmeyi Bilmiyorsan Balık taklidi yapmıyacaksın, Aynalı Sazan Üniversite Öğrencisinden Profosyonel Okey, Bilardo Dersleri Verilir Kiraz Dudaklım Elma yanaklım Manavcımı Baban Senin Aşkım Boks Spor'sa Savaş Olimpiyattır Seni Düşünürken Kendimide Düşünüyorum Sonumuz Ne olucak Acaba Bedavaya Yalnızca Güneş Doğar Senin Gibi Almak Vardı Fakat ALLAH ım Beni insan oLarak yarattı! Yalnızlık benim Saltanatımdır, Acıların içinde Tek Kralım! Haysiyet Boyda Değil Soydadır, incelik Belde Yok Dildedir, Doğruluk Güya Yok Özdedir, Namus 2 Üçgenin Taban Olmayan Kenarı Aralarında Yok Yürektedir Ne Sevdim Nede Sevildim Bu Dünyaya Tek Geldim tek Giderim Ruhunuzu Satmayın! Kiralayın Daha Ekonomik Saçma Abuk Subuk Hitabe hepsini Topla Aniden Konuş Ölüm Korkusu Aralıksız Değil Mezarda Biten Geçici Bir Duygu Kıl Oldum Sana Ağdacıya Gitmem Lüzumlu Bu Aralar Benim için Hayatta 8 önemli insan Vardır Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Ben Seni Sevmedimki Seni Bana Getiren hayatı Sevdim Bu hayatta Senden fazla var Çokk