Birbirinden Ufak Güzel Sözler Küçük Sözler Kısa, Minik Güzel Sözler, Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda bizden küçük sözler isteyen misafirlerimiz için birbireinden hoş küçük sözleri paylaşıma açıyoruz ve böylesine güzel sözler isteyen bütün arkadaşlarımızı bu sayfamıza ağırlama ediyoruz 1549103092 1549103092 birbirindenkucukguzelsozler5c556ff8e0583gifbirbirindenkucukguzelsozler5c556ff8e0583gif birbirindenkucukguzelsozler5c556ff8e0583gif Minik Sevgiler büyük aşkları büyük aşklar ise destanları yazan Yarınımı bekliyorum seninle ufak sevgiler büyüttüm senin için kalbimde Damarlarımdaki Kan, Sözlerimdeki ilahsın! hayatımda tek! Yaşamaya Değersin bebeğim Seninle 1 Saat yetiyor Herşeyi unutmaya sadece güL bana ozaman seviyorum seni de bana! senin için yaşıyorum bu dünyada Sen Bir Güzelliğin En Zerafetli Gösterisi Sen Hoş Sözlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim Ne yazılar ne sözler yetmez Seni Anlatmaya Ufak Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden diğer kimse küçülen umutlarımın artan yarınlarısın aşkım Hayat Bir acımasızlık Seviyorum Seni Delice, Ufak kalbim Ellerinde hadi çek beni kendine Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın Emin Olki Bu Yürek Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim Yaşanan Tüm Büyük Minik Mutluluklar Seninle Olsun Yaşadığım Sevinçlerin Adı Sen ol Aşkım Güzellikleri Seninle Acıları Dertlerimi dışarı giden gemilerde bıraktım ve yatım gemileri senin için geldim mutlu görünmek için seni sevdim Seni Düşünürken gözlerim parlıyor seni düş ederken kalbim tez canlı atıyor seni seviyorum aşkım Hayata Karşısında Asi Duygularımın Sahibisin Kalbimdeki Hayata isyan eden sesimsin bebeğim Gül Yalnızca benim için Yaşam Sev Acımasız olan Hayata Karşı Sev! ben Seni ben Seni Severken Tüm Dertlerimi Attım hayatımın gerisine Umut doymuş sözlerimsin ufak kalbimin tej sahibisin güzel sözlerimin rengisin seviyorum seni birtanemsin Aşk Kitabıma Yazılı En hoş isimsin hayatımı Adadığım Birtanemsin Canımın Canı Minik Kalbimin Atar Damarısın, Sen Benim Dünyamın Nefes Alışısın