Birbirinden Şen Eğlenceli Mesajlar Sözler Keyifli Mesajlar Neşeli Sözler Sevgili melekler, şimdiye dek sizlerle her konuda çeşit çeşit hoş sözler mesajlar paylaştık Bu yazımızda da neşeniz bol olsun diyoruz ve neşeli mesajlar konumuzu açıyoruzbirbirindenneselieglencelimesajlarsozler5c556b6b4f27calt 1549101927 1549101927 birbirindenneselieglencelimesajlarsozler5c556b6b85aeabirbirindenneselieglencelimesajlarsozler5c556b6b85aea birbirindenneselieglencelimesajlarsozler5c556b6b85aea Senden Başkasına bakarsam eğer çek Cumhuriyeti Türkiye Maçındaki Gibi yenileyim Yaktım gemileri Yeni umutlara Yelken Açtım Sneinle mutlu ve huzurlu bir hayatım var Seninle Neşeliyim Seninle Ben bir bedenim Sen Hiç Sahanda Yumurta Yedinmi? Evet peki Deplasmanda yedinmi? Hayatımın Anlamı Oluyorsun Hergün Daha fazla bana Yakınlaşıyorsun SeninLe neşeliyim Seninle Mutluyum Gösterişsiz olun! Ben mükemmelliğimi Mütevaziliğime borçluyum Bugün Yüzümde Gülücükler Var Birincil Kez Gülmeye Başladım gülmenin Anlamını Kazandı Suratım Bugün Neşeliyim Sayende Seninle Seninle Birlik oldu Duygularım Seninle Neşelendirici Bu hayatım Seni Seviyorum yemin Ediyorum hayatımda yaşadığım Bütün Güzelliklere BedelSin Çünki Sen hayatımın Birtanesisin Dertli hayatımı Attım Sayende 1 Köşeye Keyifli Günlerime Gidiyorum Seninle Geleceğimde bir ışık var renkli Görüyorum işte Sen Ordasın umutlarım Ellerinde Seni Seviyorum Sen benim gülümsün ben Seni Okadar Çok Seviyorumki her Geçen gün kalbim Senin için daha fazla Atmaya Başlıyor Sevgilim Adın Gibi Neşelisin Hayatıma Neşe Veriyorsun neşe Gibisin Neşelisin ve benimSin hayatımın Biricik Neşesisin! Güzelliklerin bütün neşesi sende toplansın senin için tüm acıları ve dertleri çekmeye razıyım yalnızca sen şen ol yeter sevgilim Sen Benim Sadece Hayatım Değilsin Mutluluklarımın başlangıcısın Aşkım yaşam Seni Karşıma Çıkardı Sen benim Canımsın Sen Benim diğer yarımsın ve sen benim neşe kaynağımsın Şen Mesajlarin Gelir Aklıma Gülerim Hafif bir tebessümle Hatıralarıma, Şu Anda Daha iyi anlıyorum hayatımda Neşe ve mutluluk Varsa oda Seninle birlikte geliyor bana Minicik Umtlarımın Sahibi Oldun Minik neşelerimin Sevinçlerimin Başlangıcı oldun Şu Anda içimdeki Seni durduramıyorum içimde gi gide büyüyorsun bebeğim Sen benim Biriciğimsin Sen Benim Damarlarımdaki Şen Hayat Akışımsın Sen benimsin Bunu Bilmeni isterim Sevgilim kalbim Seninle mutlu Kalbim Senin yanına Atmaya Başlıyor ve Kalbim Seninle Aşkı Yaşıyor Seviyorum Seni Aşkım Sen benim Tek Neşemsin Mutluluğumsun ve Sevinçlerimsin Biraz Neşe Azıcık Sevinç İşte Onun Adı Sensin Senin Adın nemi tabiiki benim Aşkım Hadi gül yüzüme eskisi gibi Estetik Ameliyatı Başarılı geçmiş En Azından Güldüğünde bende güleceğim içindeki çekicilik dışına vurmuş, gözlerinde atıyor adeta kalbin okadar hoş konuşuyorsunki Beygir Yarışı Spikerleri yanında halt etmiş Senin Değin Hoş ve Çekici Olsam benim gibi tipsiz birine parada olsa bakmazdım Seni Okadar Çok Seviyorumki Kalbimin Dili olsada Konuşsa Senden Başkasına bakarsam eğer çek Cumhuriyeti Türkiye Maçındaki Gibi yenileyim Hayatım Seni Okadar Fazla Seviyorumki Anlatamıyorum dilim tutuluyor anlatırken okadar çok yani