Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Birbirmizi görmezden geliyoruz

Birbirmizi görmezden geliyoruz
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kız okulda benim bütün önümde oturuyor Geçen yaz kızla aramız epeyi iyidi kıza senden hoşlanıyorum dedim Kız ne desem bilemedim ancak dedi bende mücâdele etmek istemedim rahatsız ettiysem özür dilerim dedim konuyu kapattım bu sene önümde oturmaya başladı birincil haftalar çok konuşuyorduk her sözümüzde gülüşüyorduk sonradan bir arkadaşıma bir kızı sordum(adını öğrenmesini istedim) o da duydu sanırım ne olduysa ondan sonra oldu samimiyetimizi kaybettik kız beni görmezden gelmeye başladı sırtına dokunup seslenmesem hiç beni takmayacak evvelden arkasını döner bir iki söz ederdi o da değil ne vakit başka bir kızla konuşsam sanki beni izliyormuş gibi hissediyorum sonradan nadiren benim gözüm önünde başkalarına (tabir için kusura bakmayın) yavşıyor buda beni hemen hemen delirtiyor şu iki gündür bende olabildiğince onunla ilgilenmemeye çalışıyorum hislerim karmakarışık bir gün delicesine severken ertesi gün sinir oluyorum bende ne yapacağımı şaşırdım
Ne tavsiye edersiniz?
Eğer başkasını sevdiğimi düşünüyorsa pek bir şey olmadığını ona dolambaçlı bir yolla nasıl söyleyebilirim?
Yorumlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

858,496Konular
981,695Mesajlar
29,770Kullanıcılar
tuzcuSon üye
Üst Alt