Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Birce Akalay Kimdir Hayatı

Birce Akalay Kimdir Hayatı
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sayfamızda Televizyon ekranalrının son donemlerde en cok aranılan oyuncularındna biri Birce Akalay'ın biyografisini bulabilirsinizGuzelliği ve doğallığıyla buyuk beğeni kazanan genc oyuncu Birce Akalay biyografisi ve hakkında bilmek ieteiğiniz şeyleri sizlerle paylaşıyoruz

ALT :wwwupluploadsbirceakalay70909birceakalay70909ALT

Guzel oyuncu Birce Akalay İstanbul'dadunyaya gelmiştir1984 yılında dunyaya gelen oyuncu Lise eğitimini Pera Guzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bolumu mezunudur2004 yılında Turkiye Guzellik yarışmasına katılan genc oyuncu yarşmada 3 oldu ve herkesin tanıdığı bir isim olmayı başardır

Daha sonra Avrupa Guzellik yarışmasında ulkemizi temsil ederek yarı finale kadar cıktı Star TV ve TV8′de spor spikerliği yaptı ayrıca Şampiyonlar Ligi Ozel ve 8Etap gibi programları da hazırlayıp sunduAdını Fox tv ekranlarında yayınlanan Lale Devri dizisiyle duyuran genc oyuncu bircok dizide rol almıştırAyrıca Nefes isimli sinema filminde de buyuk beğeni kazanmıştır

Similar threads

Birce Akalay Hayatı Oyuncu Birce Akalay 1984 İstanbul doğumludur Konservatuar tiyatro bolumu mezunu olan Birce Akalay aynı zamanda 2004 Avrupa Guzellik yarışmasında finale cıkmıştır Yakında ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ben Onu cok sevdim dizisinde rol alacak olan oyuncu, Yer Gok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Birce Akalay Boyu ve Kilosu Kactır Birce Akalay Pera Guzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bolumunde lise eğitimini tamamıştır Aynı yıl girdiği İstanbul Universitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bolumundeki eğitimini tamamlamadı fakat Halic Universitesi Konservatuar Tiyatro Bolumunden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Birce Akalay kimdir birce akalay birce akalay yaşam öyküsü resimleri kimdir çekicilik yarışmasında kaçıncı oldu birce akalay kimdir, hakkında bilgiler, hayatı, özetle hayatı, biyografi, biyografisi, filmleri, dizileri, resimleri, haberleri, alımlılık kraliçesi, güzellik yarışması, yaşı, kaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Minik Ağa Dizi Oyuncusu Birce Akalay Kimdir? birce akalay kimdir, birce akalay yaşam öyküsü, birce akalay hayatı Şu sıralar ekranların da tam bir aile dizisi olan Küçük Ağafırtınası esiyor Ailece sevinçle izlenen dizinin başrol oyuncuların dan olan Birce Akalay hakkın da bilgi sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Birce Akalay Hayatı Oyuncu Birce Akalay 1984 İstanbul doğumludur Konservatuar tiyatro bölümü mezunu olan Birce Akalay bununla beraber 2004 Avrupa Güzellik yarışmasında finale çıkmıştır Yakında ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ben Onu fazla sevdim dizisinde rol alacak olan oyuncu, Yer Gök...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt