Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birce Akalay kimdir

Birce Akalay kimdir
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Birce Akalay kimdir birce akalay birce akalay yaşam öyküsü resimleri kimdir çekicilik yarışmasında kaçıncı oldu birce akalay kimdir, hakkında bilgiler, hayatı, özetle hayatı, biyografi, biyografisi, filmleri, dizileri, resimleri, haberleri, alımlılık kraliçesi, güzellik yarışması, yaşı, kaç yaşında Eski Türkiye güzellerinden olan Birce Akalay hakkında merak ettiğiniz tüm bilgiler bu yazımızda yer almaktadır Melek'ler 1549424313 1549424313 birceakalaykimdir5c5a56be1c89fbirceakalaykimdir5c5a56be1c89fbirceakalaykimdir5c5a56be1c89f Birce Akalay: Doğumu: 1984, İstanbul Türk oyuncu Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde eğitim aldı 2004 Türkiye Çekicilik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Çekicilik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve benzeri finale çıktı 20042007 yılları aralarında Star TV ve TV 8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur2007 yapımı olan Alın Yazısı ve yeniden 2007 yapımı Senin Uğruna dizisine misafir oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştırBunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve Ekim aynında vizyona girecek Nefes filmlerinde rol almıştır bununla birlikte 2008'de Asi dizisinde başkarakterleri canlandırmıştır yılında TRT1 de ekrana gelen Alayına Isyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır acilen ise ATV'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle televizyonlardadır Kendi dilinden Birce Akalay: Ben, 1984 yılında İstanbul’da doğdum Tek çocuğum Annem ev hanımı, babam ise hür meslek sahibi 35 yaşında bale eğitimi almaya başladım ve bu eğitimim 13 yıl sürdü Lisede konservatuvarın bale bölümüne hazırlanırken, bir sakatlık yaşadım ve sınavlara giremedim Ama bu sakatlık, benim tiyatro ile tanışmama sebep oldu Fazla geçmeden Pera Hoş Sanatlar Lisesi’nde tiyatro eğitimi almaya başladım Dört sene süren eğitim sürecim, tıpkı bir konservatuvar eğitimi gibiydi Lise sonrası İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Drama Bölümü’nde okumaya başladım Fakat alıştırma hayatım, okulun bölünmesine niçin oldu 2004 yılında, Star TV’de spor spikerliği yaptım Kısa bir süre de TV8’de çalıştım Lakin daima bir yanım tiyatroyu özlüyordu Sonunda dayanamadım ve ani bir kararla işimden ayrılıp, konservatuvar sınavlarına girdim Başarılı da oldum hemen Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim hayatımı sürdürmekteyim Bale, tiyatro ile birbirine çok yakın bir sanat dalı Sahne benzer, mimikler ve duygular benzer Ola Ki fazla ayırıcı özellikleri de vardır Oysa tiyatroya, oyunculuğa aşık oldum Bundan Böyle benim hayallerimi oyunculukta elde edeceğim başarılar süslüyor Kariyerim her tarafında da daima süslemeye devam edecek Oyunculuk Deneyimi : Ekran önünde değil Erken olduğunu düşündüğüm için hiç denemedim Felekdizisi benim birincil oyunculuk deneyimim Oyunculuk adına yaptığım en önemli şey, onu hálá öğrenmeye çalışmaktı 3,5 yaşında bale ile sahne kokusuna alışmış birisi olarak bu mesleği asla bırakamadım  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt