Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birçok Tahmini Tutan Analist: Bu 3 Altcoin Alım Fırsatı Sunuyor! Fırlayacaklar

Birçok Tahmini Tutan Analist: Bu 3 Altcoin Alım Fırsatı Sunuyor! Fırlayacaklar
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
111334172-l-scaled-1.jpg

Dünyaca ünlü kripto analisti Michael van de Poppe, büyük satın alma fırsatları sunduğunu söylediği üç altcoin projesine dikkatleri çekiyor.

Michael van de Poppe: Popüler altcoin Swipe (SXP)’ın yükselecek daha çok yeri var

Yeni analizinde Michael van de Poppe, Bitcoin karşı Swipe (SXP)’ın performansını izlediğini belirtiyor. Analist, SXP/USD rekor seviyelerde işlem görürken, SXP/BTC çiftinin dibe vurduğunu söylüyor. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Swipe (SXP), Bitcoin değerinde hala zeminde yatıyor. Bu yüzden belki USD değeri kesinlikle buradan yükseliyor veya şimdiden tüm zamanların en yüksek seviyelerine bakıyor. Bunları Bitcoin değeriyle karşılaştırıyorsanız, şu anki değerin hala %87 düştüğünü görebilirsiniz. Bu da kazanılacak çok fazla yukarı yönlü alan olduğu anlamına gelir. Bazı kritik direnç bölgeleri var, ancak daha önemli olan kısım, genel olarak Bitcoin çiftinde sadece zeminde olması… Swipe’ın 6,500 satoshi seviyesini (0,000065) dördüncü kez test ettiği gerçeği göz önüne alındığında, bu kırılmayı tersine çevirip 10.000 Satoshi’ye (0.0001) doğru koşmamız muhtemel veya çok muhtemeldir.  Büyük olasılıkla yanlamasına bir hareket göreceğiz, ancak 10.000 Satoshi’ye yaklaşıyorsak ve destek için önceki 6.500 seviyesini çeviriyorsak, ikinci kırıcıya doğru hızlanmaya başladığımızı varsayıyorum. 16.000 Satoshi’nin (0.00016) üzerine çıktığımızda, bu aralığa (0.0004) yönelik bir şey göreceğimizi varsayıyorum.
nft-with-fleetwood-macs-dreams-nixed-by-stevie-nicks.jpg
Michael van de Poppe: Kyber Network’te güzel giriş fırsatları sunuyor

Michael van de Poppe’nin radarındaki ikinci altcoin projesi, Bitcoin’e karşı Swipe’ın ayak izlerini takip ettiğini söylediği Kyber Network (KNC/BTC)’tür. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu 5.400 Satoshi seviyesinde (0.000054) dirençle karşı karşıyayız ve devam etmeden önce hafif bir konsolidasyon bekliyoruz. Burada bu alanın üzerinde kaldığı sürece her şey yolunda. 5.400 seviyesini kırarsak, bir sonraki direnç bölgesi olarak 8.300’e (0.000083) bakıyoruz ve büyük olasılıkla 11.500 (0.000115) izliyoruz…

Michael van de Poppe: Litecoin’de büyük bir hamle bekliyorum

Litecoin‘e (LTC) gelince Michael van de Poppe, Bitcoin’in gücü nedeniyle hala kripto paranın düşüşte olduğunu vurguluyor. Ancak Michael van de Poppe, dokuzuncu en büyük kripto para için bir anahtar seviye belirledi. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Yani 3.900 Satoshi’yi Litecoin çevirmek zorunda ve bir noktada bu diğer coin’ler şu anda hamlelerini yapmaya başlayacaklar: EOS, Litecoin, XLM, XRP, NEO, tüm bu altcoinler hala momentumlarını bekliyor… Ben Bitcoin çiftinde Litecoin için 3.900 Satoshi’lik (0,000039) bu diğer projelerin hepsine oldukça benzer bir çevirme arıyorum.
altcoin-6.jpg
İşte Michael van de Poppe’nin nokta atışı tahminleri

Başarılı analist Michael van de Poppe,  2020 yılının ilk çeyreğindeki altcoin sezonunu doğru olarak tahmin etti. Ayrıca ünlü analist, Bitcoin’in geçtiğimiz dönemlerdeki düşüşlerini saatler öncesinden haber verdi. Bunların yanı sıra analist, geçtiğimiz aylardaki kripto para tahminlerinde de yüksek başarı oranı yakaladı. Son olarak analist, Şubat ayında önemli bir kripto düzeltmesi beklediğini belirtti ve 22 Şubat’taki piyasa çöküşünü doğru öngördü. Bunlar dışında usta analistin başarılı başka kripto para tahminleri de var.

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt