Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birer Alkış İstiyorum

Birer Alkış İstiyorum
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Birer Beğeni İstiyorum Oğlunun 18000 ytl kredi kartı borcu olduğunu Ögrenince; 'keşke korunsaydım' diyen babaya, Davetli odasında baca deliği olmadığı halde 'anne sobayı bu sene konuk odasına kuralım mı?' Diyen abime, 'olur, boruyu da kçına sokarız, kafanı Camdan çıkarırsın, sorun olmaz' diyen anneye, Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup '112'nin numarası neydi?' diye bağıran sarışına, Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin Arasına girip ikisine de birer tokat atan ve 'analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, O çocukları!!' diyen karadenizli ağır abiye, Annesine kızıp,buğulu ütünün içine işemeyi Us eden! annesini buram buram çiş kokularıyla İşyerine yollayan! annesi; fakat arkadaşları ''acayip kokuyorsun'' dediğinde işi çözen anneye Ve çocuğuna, Banyonun lambası yanmayınca elektrikler indirilmiş Zannedip yarim saat gelmesini bekleyen beklerken de Canım sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye, Ailecek televizyon izlerken üstteki komşu minik Oğlunu göndermiş çocuk anneme ''x teyze, annem Dedi ama, bari haberleri açsınlar da, biz de Dinleyelim'' Biz de kırmadık, açtık ailecek mükemmel niyetli Olduğumuzdan, televizyonları bozuk sandık Yüksek sesten dolayı bize laf soktuklarını Anlamamız çocugun ikinci gelişinden sonra oldu Bu olayı yaşamış aileye, Lisedeki din kültürü ve etik bilgisi öğretmenimiz Aids'in açılımını yapıyor: (a)llaha (i)syaneden (d)eyyusların (s)onu diyen hocaya, Birer beğeni istiyorummm  

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt