iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar bugün şöyle bi durum olduBi kız vardı bu kızda fazla güzel işte bizim okuldan 6sınıfta ayrılmıştı liseye geçtik şimdiBen seni hatırlıyorumdan başlattım muhabbeti 12 saat konuştukSonra dedim ama eğer sende yerinde görürsen okullar açıldığında bi gün takılalım mı dedim(Sadece İkimiz olucaz yani )Dedi ki:Olur tabiki niçin olmasın bu da benim telefon numaranı alabilirmiyim dedisöyledim bende istedimİşte sonra haberleşip buluşuruz diyerekten ben pc yi kapatıyorum ayağına facebooktan çıktımŞimdi size olan sorum istanbul da oturuyorumCaddeye,büyük alışveriş merkezlerine falan evim çok yakın yani yer problemi olmazKız ile nereyi gezebilirim Yanında neler yapiyim onu biraz daha etkilemek içinKıyafet sorunum yok şükürler olsun iyi bir şeyler giyeceğimYani özetle özetliyim benim sorum:Kız ile nereleri gezip yanına nasıl davranmam gerektiğiEğer olumlu netice alırsam davranışlardan kızı tavlarımEvet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum tezgâhtar olursanız sevinirimNot:Aklımdan abazalık hiç geçmiyor lütfen konuyu buraya bağlamazsanız sevinirim