Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Biricik Öğretmenim Şarkısı

Biricik Öğretmenim Şarkısı
0
284

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Biricik Öğretmenim çocuk şarkısı
Biricik Öğretmenim şarkı sözleri
Biricik Öğretmenim çocuk şarkısı dinle

Biricik Öğretmenim Çocuk Şarkısı Sözleri

daha yaşım dolmadan
okula başlamadan
tanıtmışlardı seni
biricik öğretmenim

yazmayı sen öğrettin
yaşamı sen bellettin
hesabı sen kavrattın
biricik öğretmenim

güzel şarkı söylüyor
resimler yapıyorum
tümü senin eserin
biricik öğretmenim

Biricik Öğretmenim Çocuk Şarkısı Dinle *

Similar threads

Sevdik sizi öğretmenim çocuk şarkısı sözleri Sevdik sizi öğretmenim çocuk şarkısı dinle Sevdik sizi öğretmenim çocuk şarkısı Öğretmenim öğretmenim Anne gibi sevdik sizi Öğretmenim öğretmenim Baba gibi sevdik sizi Öğretmenim öğretmenim Anne gibi sevdik sizi Kardeşliği öğreten Anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
Öğretmenler Günü Şarkıları Öğretmen Marşı Alnımızda bilgilerden bir çelenk, Nura doğru can atan Türk genciyiz Yer yüzünde yoktur, olmaz Türke denk; Nefret Edilen Şey bilmez soyumuz Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun Samimi Olarak açtık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
24 Kasım Öğretmenler Günü Şarkılar Sevdik sizi öğretmenim Öğretmenim öğretmenim Anne gibi sevdik sizi Öğretmenim öğretmenim Baba gibi sevdik sizi Öğretmenim öğretmenim Anne gibi sevdik sizi Kardeşliği öğreten Anne gibi sevdik sizi Öğretmenim öğretmenim Kardeşliği öğreten Baba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Öğretmenler için en hoş şiirler burada! öğretmenlere için şiirler öğretmenler günü için şiirler Öğretmene Hoş Şiirler Öğretmene En Hoş Şiirler Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda annelerimizden daha sonra bizleri bu güne hazırlayan, iyiyi kötüyü öreten görevleri tanrısal olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Bir Güvercin çocuk şarkısı Bir Güvercin Şarkısı dinle Bir Güvercin cuk Şarkısı sözleri Bir Güvercin şarkı sözü Bir Güvercin Mavi Gökte Şarkısı Birgün güvercin mavi gökte Süzülerek uçuyor Ufak küçük gagasında Kim bilir ne tutuyor Mektubumla sana köyden Bilsen neler getirdim Selamlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt