Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birincil buluşmada gül ?

Birincil buluşmada gül ?
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar , başlıktanda anlayacağınız gibi , ilk buluşmada gül götürmek istiyorum , daha önce birbirimizi 1 kez görmüştük daha sonra internette falan 1 ay konuştuk telefondada konuştuk baya , ilk buluşmayı yapcaz gül götürsem manâsız kaçarmı ?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, kız kardeşimin arkadaşı ben face'ten ekledi Anladım birazcık da olsa kızın niyetini, nitekim böylece çıktı 1 hafta konuştuk ve buluştuk; daha birincil buluşmada açık yüreklilik oldu Daha ilk buluşmada bir aile büyüğüyle de tanıştım Samimiyetimiz tıpkı devam ediyor Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Arkadaşlar olay eski lakin benden kaynaklanan bişey galiba şıp sevdi özelliğim değil 1 kızdan hoşlandım sonradan aşık oldum 4 sene ardındaki koştum daha sonra açıldım 3 ay 26 gün kızla çıktık çok ii anlaşıyorduk sonradan okullar açıldı falan oldu bişeyler önce ayrılmak istedi konuştuk falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
merhaba adım can, bir senedir bir kızdan hoşlanıyorum 2019 aralıkta başladı birincil 5 ay daima arkadaşça olmaya çalıştım lakin artı konuşamadık haziran ayında bir gün sınavda kopya verdim o kopya doğru en sonunda arkadaşça olduk facede filan 1 hafta konuştuk sonradan yaz tatilinde ağustosa dek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba 2019 üyeleri Yaşım 16, kız arkadaşımla fazla güzel bir ilişkimiz var her buluşmada el ele geziyoruz göz göze geliyoruz Bu 14 şubatta ona en güzel hediyeyi devretmek, onu öpmek istiyorum Ama daha önce böyle bir deneyimim hiç olmadı Zaten tüm deneyimlerimi de şimdiki kız arkadaşımla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
merhaba adım can, bir senedir bir kızdan hoşlanıyorum 2019 aralıkta başladı ilk 5 ay defalarca arkadaş canlısı olmaya çalıştım fakat fazla konuşamadık haziran ayında bir gün sınavda kopya verdim o kopya doğruca en sonunda arkadaş canlısı olduk facede filan 1 hafta konuştuk sonra yaz tatilinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt