Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birincil buluşmada ne yapmam gerekli

Birincil buluşmada ne yapmam gerekli
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
hemen arkadaşlar benim bir arkadaşım var onların sınıftada güzel bir kız varmış ben okulun bittiği son gün farkettim ve aşık oldum kızla hiç muhabbetim yok kızı dürüst sürükleyici 34 kez görmüşümdür arkadaşıma dedim işte bu kızla konuş senden hoşlanıyor de falan dedim oda konuştu kızda olur dedi ve hafta sonu buluşacaz benim arkadaşda gelicek daha sonra ayrılacak sizce kızla ne konuşmam lazım daha birincil günden teklif vermek kötümü olur diye düşünüyorum bir yandanda diyorum kız zaten ondan hoşlandığımı biliyor sizce ne yapmalıyım çok kararsızım şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Öncelikle arkadaşlık derecemizi anlatim , hemen bu kız arkadaşımla ben ortaokuldayken benzer sınıftaydık ozaman çıkma teklifi felan ediyorum bu kabul etmiyo , ve 7 sene sonradan yani bu zamanlar biz tekrardan facebook aracılığıyla konuştuk işe başlamıştı dedim birincil maaşını alınca bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhaba arkadaşlar konuyu artı uzatmadan özet olarak anlatmaya çalışacağımİş yerimize staj için gelen üniversite öğrencisi bir kızla tanıştım kısa sürede kızla çok iyi anlaşmaya başladık fikirlerimiz uyuşuyordu fazla geçmeden ondan hoşlandığımı farkettim tanıştıktan 2 hafta sonrada ona açılmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
aynı dershaneye gittiğim bir kız var bu kızla yıl başından beri kesişiyoruz yada ben mi öyle sanıyorum bilmiyorum fakat kız fazla konuşkan değil sadece bana değil konuştuğu sadece bir birey var oda kız sınıfta muhabbetim çok olmasada selamlama vericek değin vardı ben bu kıza faceden mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
merhabalar beni olur ya hatırlarsınız daha önce de bir konu açmıştım burda konuşamama sorunum ile(sevdiğim kızla) fakat daha büyük sorunlar çıktı ne yapacağımı şaştım bende çareyi size danışmakta buldum neyse efendim ben bizim sınıfta bir kızı 2 yıldır seviyorumama kızla hiç muhabbetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt