Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BIRINCIL hediye..

BIRINCIL hediye..
0
155

Similar threads

arkadaşlar bi kız var bakışıyoruz bana fazla manalı bakıyor, ben de ona oyle hatta birkaç kez beni sıradan arkdşlgndan fazla sevdgnı anlatmaya clştı örneğin bna bi hediye aldı ve sebebini sordgumda şayet bir gün dedi olur ya bi gün soylerm dedi kızla bununla beraber mesajlaşyorz lakin kız bıkaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Arkadaşlar fazla klasik bir konu ama malum 14 şubat geliyor ve planları son güne bırakmamak lazım Ben kız arkadaşımla 4 aydır çıkıyorum ve fiilen çok güzel giden bir ilişkimiz var Bide kız arkadaşım böyle günlere tartma veren biri Bende güzel ve güzel bir plan yapmak istiyorum Hediye işi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
insan sevdgnden utanır mı?sevglm cok boylu boslu deil hatta bnden kısa bn bunu sorun ediorum szce bu sıradan bi davrans mı ne diosunuz ltfen destek hemde 35yıllık bi ilişki
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
sevgilime hediye almak istiyorum manalı bişi olsun istiyorum nasıl bir hediye almalıyım buluşunca hediyemi devretmek istiyorum o yüzden güzel bir armağan alıcam lakin bişi bulamadım nasihat önerge verebilirmisiniz bana karar veremiyorum bir türlü
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlar biliosunuz yeni yıl yaklaşıo ve bende erkek arkadaşıma hediye almak istiorum ama bi erkeğe ne hadiye alınabilirki parfüm saat vs ben bunlardan bambaşka garip bişe olsun istiorum ve hiçbi fikrim değil o hediye ona benm ona olan aşkımı anlatmalı bilemiorum destek edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt