iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar merhabalarŞimdiden yardımlarının için teşekkürlerBen 21 yasında üniversite öğrencisi gencimHoşlandığım kızda 21 yasında Üniv öğrencisiAynı apartmanda oturuyoruzİkimizde yeni taşındıkDaha açıkçası bir yıl oldu ben şehir halkı dısında okuduğumdan dolayı çok sık görüşemedik 1 veya 2 sohbet olmadı birebirBenim annenle onun annesinin arası çok çok iyi hatta benimde annesiyle aram iyikızımla Tanıstırayım iki taraflı yönleriniz kesinlikle çıkar demişti bi kaç sefer ben üzerinde durmadım amaŞimdide okul bitti evdeyizBikaç gün önce yeniden çağırdılarGittim bende okey falan oynadıkSessiz kaldım nedense öyle konuşmadımGerektiği yerde konustum sadecedaha daha sonra 2 gün daha sonra diğerkomsumuz çağırdı okeye gittim baktım oda orda oynadık bu vesileyle defalarca eşim oluyor1 gün snrada yeniden kendi evlerine çağırdılar yeniden gittim bu sefer biraz sohbet ettik gecenkilere kadar rahattım bardak alıp verirken ufak dokunmalar oldu tavlaya geçtiğimizde de aynı şekilde çeper verirken falan annesi otururken kızın çocukluğundan bahsetti 1 saat güldük eglendikKızın sevgilisi yok annesi anneme söylemiş görüşlerimiz de aynı lüzum siyasi gerek hayata bakışımızArkadaşlar kafamı karıştıran şuAcaba ben mi abartıyorum yahut gerçekten kızda annesine benimle olmasını istiyorlarmı o ufak dokunuşlar dostçamıydı nasıl çözcem by olayı hiç bilmiyorum bu vesileyle kız esprilerime falan da gülüyor ben bi kaç kez okeyde okey attın diyerek kandırdım her seferinde falanda yedi gıcık falan demeye başladı tabiki gülerek facebooktan falanda ekleyemiyorum napacam şu anda kafam girift???