iltasyazilim
FD Üye
Ilk Olarak merhaba arkadaşlar bu duyguyu birincil kez tadıyorum yahut aşkı takmıyanlardandım çok anlamsız gibi gelirdi bana ama şimdi anladımki bir defa tadınca bu duyguyu insanı çok etkliyor her neyse konuya geçiyimAynı sınıfta okuduğum bir kız var 2 yıldır fazla muhabbetmiz yoktu ama geçenlerde nöbetçilik bize gelmişti ve nöbetçiyken insan ister istemez sıkılıyor konuşmaya başladıkKonu hafif siyasiydi beni öteki konular bi zamandan sonradan sıkar konuştuk falan aynı görüşte değiliz lakin saldırgan bir söylev değildi sonradan bir iddaa ya girdik ben kaybettim falan işte biraz arkadaşça olduk gibi daha sonra oku bitti dağıldık falanErtesi gün canım sıkkındı okulun sonları diye derste işlenmiyor koydum kafamı uyuyordum sınıfta 152 saat dek yattım daha sonra çok şamata oldu sınıfta çıktım yangın mereninde tek başıma oturuyorum düşünüyorum falan daha sonra biri bana sesle döndüm baktım o kız denetim alındı gidebiliyoruz dedi bende bitmiş dedim canımın sıkkın olduğunu anladı galiba ve bana sen iyi misin diye sordu bende evet dedim falan işte şuanlık bu kadar sizce laf atmalı mıyım napmalıyım biraz takviye ederseniz sevinirim teşekkürler