Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birincil kez kızla gezicem

Birincil kez kızla gezicem
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ilk defa bi arkadaşımın doğru kızlarla gezicezYani ayarlıcam
Bunun için ne yapmam gerek 2 kız 2 erkek gezicezBirde şöyle bir durumum varGülme hastalığı gibi bişey bişey oldu mu çok gülüyorumBunun kızların yanında yaparsam rezil olurumNeler yapmalıyım muavin olursanız sevinirim

Similar threads

arkadaşlar çok kafam karışık okuldan bi kız wardı bi arkim war bi kız war onu ayarlarmısn dedi hazır dedim bu sefer kız beni eklemiş durup dururken daha sonra kızla konuşmaya başladık ben arkiye ayarlıcam derken kız benden hoşlanıyomuş bnde hoşlanmaya başladım lakin acilen arkim o kızı sewerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Yıllardır üyeyim foruma birsürü kız geldi geçti hayatımda bir sürü konu açtım buraya ve yine açıyorum (bakalım ne vakit son bulcak) çalıştığım yerden çıktım beraber çalıştığımız kız vardı bu kız benim liseden arkadaşımın kardeşi oluyor sevgilisi vardı ben bunu 10 aydır tanıyorum işten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım belki bilen olur Sınıftaki kız yicekmiş gibi bakıyordiye Kızla baya bi yakınlaştık aynı sırada oturuyoruz Kıza aşığım oda bunu biliyor Bahsettiğim konudada demiştim birine benzediğim için bana bakıyormuş diye Kız senden hoşlanıyorum diyor Bugün doğum günüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Nedense kızlarla konuşamıyorum Sınıfta bir kızın yanına oturuyorum arkamda bir erkek var onun yanındada bi kızBunlar arasında sohbet ediyolar bende yalnızca dinliyorum Bu kızlar bana niye konuşmuyosun diye soruyolar dogru doğru cevap bile veremiyorumKendimi aptal gibi hissediyorum Tanıdıgım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Arkadaşlar bi kız vardı bizim sokakta birincil görüşte aşık oldum fazla hoşlandım sonra bakışmalarımız devam etti 6 ay kadar filan Herneyse ben bi şekilde bunun msn ini buldum bugün oturum açtı tıpkı böyle bir konuşma geçti Kız Kimsiniz Tanıyamadım (Tanıdığına %100 emini ) Ben (Hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt