Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birincil sohbetimiz böyle devamını nasıl getiririm yorum pls...

Birincil sohbetimiz böyle devamını nasıl getiririm yorum pls...
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkdaşlar bu gün çok hoşlandığım fakat bi türlü açılamadığım kızla konuştum lakin konuşmayı o başlattı kısaca olayı anlatım
Yine okuldan çıktık otobüse bindik fakat otobüs bu gün çok kalabalıktı ayaktaydıkben ve 2 arkadaşım ortalarda bi yerde sohbete başladık kızda yanımızda duruyordu ayaktaydıBiz kendi aramızda konuşuyoduk konu öss puanlarından felan açıldı burda bu kız bir iki kez lafa karıştı oda bişeyler söyledi çok şaşırmıştım daha önce hiç sohetimiz yoktuSonra arkadaşlarımdan birisi indi 2 birey kaldık bu sefer kız bana saati sorduÇok şaşırdım ve heyecanlandım ne dediğimi bilmiyordum o sırada kalabalıktan olsa gerek elimi cebime atabilirsem sölicem diye bi espiri yaptım kız güldü işteSonra tlfnumu çıkarıp saati söyledimTmm dediBu seferde sen vildan diye birini tanıyomusun dedi hayır dedimNerden bu kız dedimMahalle adı söyledi yok dedim tanımıyorumOda sana benziyorda biraz ondan sordum kuzeni felansındır diyededi ve tekrar tanımıyorum dedim burda bitti sohbet

Hemen arkadaşlar ben zaten bu kıza uzun zamandır başlatmak istyordmKızla birincil sohbeti böyle yaptık yarın tekrar okula aynı otobüsle gidecez ancak inince yanına bi derslik arkisi oluyorBu sohbeti nasıl devam ettirebilirimVeya gönder açılmalımıyım kıza??

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt