Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birine aşık olduğunu nasıl anlarsın

Birine aşık olduğunu nasıl anlarsın
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Birine aşık olduğumu nasıl anlarım
Birine aşık olduğunu anlamak aslında sanıldığı kadar zor değildir Anlamak icin bazı temel ipucları soz konusudur

En olmadık anlarda dahi aklınıza ogeliyorsa,
Onu gorduğunuzde kalp ritimleriniz artıyorsa,
Onunla ilgili icinizde endişe duyguları oluşuyorsa,
O size baktığında kalbiniz yerinden cıkacak gibi oluyorsa,
Sizinle konuştuğunda sozlerinden ziyade gozlerinden gozlerini ayıramıyorsanız,
Gece yatağınızda onunla ilgili hayaller kuruyorsanız,
Gorduğunuz başka kadın veya erkekler ne kadar guzel veya yakışıklı olsalar da onları değil sadece onu duşunuyorsanız,
Birlikte değilken birlikte olmanın isteği icinde iseniz,
Eğer birlikteyseniz onunla daha cok vakit gecirmek istiyorsanız,
Uzakta olduğu her an onu ozluyorsanız,
Elinizi tuttuğunda veya sizinle temas halinde iken vucudunuzdan bir elektrik akımı geciyorsa,
Başkaları onun hakkında ne duşunurse duşunsun siz bu duşunceleri es geciyorsanız,
Aşık olmuşsunuzdur

Similar threads

Birine aşık olduğumu nasıl anlarım Birine aşık olduğunu kavramak doğrusu sanıldığı kadar baskı değildir Anlamak için bazı esas ipuçları söz konusudur En olmadık anlarda dahi aklınıza ogeliyorsa, Onu gördüğünüzde kalp ritimleriniz artıyorsa, Onunla ilgili içinizde üzüntü duyguları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Bir erkeğin size aşık olup olmadığını anlamak hic de zor değil Erkekler ne kadar 'benim icin ic guzelliği onemlidir' acıklamasını yapsa bile, siz her zaman guzel ve bakımlı olmaya gayret edin Bir erkeğin size aşık olup olmadığını anlamak hic de zor değil İşte bir kac ipucu İltifat eder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Sevgiliye Mesajlar 2019 Denizlerden kağıt, yosunlardan kalem yaptım, her yere seni seviyorum yazdım, ama sen aptalsın, inandın, cunku ben seni sevmedim, sana taptım Gozlerin Nehir, Kirpiklerin Kopru Olsun, Ben Tam Uzerinden Gecerken İpler Kopsun, Duştuğum O Yer DUDAKLARIN OLSUN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Sevgiliye Kısa Mesajlar Deli Ruzgarımsın benim Seninle hayat Buluyor Durgun kalbim, Bir Esiyorsun icimde Fırtınaları Koparıyorsun Bir Duruyorsun Sadece Gozlerinle Kalbime Kendini Anlatıyorsun Sevgilim Bir Gunun Daha Sabahında Guneşi izlemek icin Cıktım yola, Attığım her Adımda ismin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Birinin sana aşık olduğunu nasıl anlarsın Birinin size aşık olduğunu anlamak icin pek cok yol vardır Karşınızdakinin aşkından emin olmak ve karşılık bulmak icin bazı stratejiler denemeniz gerekecekİşte o stratejiler ve yollar… Cok fazla arıyorsa, Size ozel birşeyler yapıyorsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
307
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt