Birinin 'Kadını' Edinmek Başka hiç kimse kadar dokunulmamak, konuşulmamak, bakılmamak hatta! Birazcık korunmak, birazcık şımarmak Bir kaç değişiklik yemek gerçekleştirmek, İstiklal caddesinde sıkı sıkı elini tutmak, şayet film izlemek fakat mutlaka çekirdek çitlemek, bi yerlerde çay içmek, Pazar sabahı kahvaltısı etmek uzun uzun, sahilde yürüyüş yerine getirmek gibi minik ama şiddet heveslerim var! Neden mi? Herkesin eli tutulmaz, herkesle film seyredilmez, herkesle çekirdek çitlenmez, herkesin kadını olunmaz da o yüzden! İçinden gelmeli Hücrelerine değin hissetmeli, dnalarına değin bilmeli insan! Düşünerek emin olunmaz, bir anda ya olunur ya olunmaz üstelik şu yakın geçmiş duvarları olmasa, kafa da hiç karışmaz ya, olsun! Oysa ara sıra tek bir söze ya da bir bakışa yıkılır bütün duvarlar Kek yapmayı da öğrenmek lazım gerçekte bi ara! Sabahları uyandığımda günaydın sevgilimmesajları görmek istiyorum telefonumda Gün içinde özlediğim birisi olsun istiyorum Arzulamak istiyorum birini Fazla özlersem dayanamayıp gidip sarılmak istiyorum Dayanamamak id istiyorum! Çalışırken, dikkate almak istiyorum daha sonra onu! Aklımda olduğu için gülmek istiyorum ara ara Gülümsediğim için daha kafa patlatmak Birini hoşlanmak istiyorum; hiç kimseyi sevmediğim gibi, biri sevsin istiyorum beni, hiç sevilmediğim gibi Biri o kadar fazla sevsin ki beni, hatalarımı da sevsin istiyorum! o kadar fazla sevsin ama; kusur yapmaktan ödüm kopsun! Kıskansın istiyorum biri beni! Sorsun istiyorum neredesindiye, Hımm kim aradı bakayımdiye! Ben sormam ama, korkmasın O sorsun! Biliyo musun ne oldu?ile başlayan heyecanlı cümlelerimin sonuna kadar tahammül etsin istiyorum biri bana Mutlaka ipe sapa gelmez bir şey olmuştur lakin dinlesin ardına kadar Ya bi yavru kedi macerası ya da işte ona benzer bir şeyler olmuştur Ben de her seferinde güya bahçeyi kazmışımda define bulmuşum gibi heyecanla ve öneminin üzerine basa basa anlatırım ya, dinlesin işte Ya, evet, fazla mühim bir şeyler olmuşfalan desin bi de sonunda Şimdi ben istesem İstiklal caddesinde birinin elini tutup gezemem mi? İstesem benimle birlikte çekirdek çitleyip benzer anda film seyretmeyi de başarabilecek birini bulamam mı bi arasam? Derhal ben yalnız almak istemesem, yalnız olur ve bunları da yazıyor olurmuydum? Hiç sanmam! Birinin elini tutmakla, birinin elini, sıkı sıkı tutmak arasında çok ayrım var! Ya tutarsın ya da tutmazsın veya, tutmuş gibi yaparsın işte Ben yapmam! Bunu zaten bilirsin Kimin elini tutacağını yani Deneyerek bulmazsın Yalnızca bilirsin Iyi Anlamak! Açıklaması değil Ve ben elini sıkı sıkı tutmayacağımı bildiğim hiç kimseyle İstiklal caddesine gitmeyeceğim! Heyecanla ve özene bezene olmadıktan daha sonra kimseye yemek yemek yapmayacağım! Repliklerin bir anlamı yahut, kimseyle film seyretmeyeceğ im Zaten çekirdeği unutsun bile, asla olmaz! Birinin kadını edinmek istiyor canım; azıcık korunmak, biraz şımarmak Çekirdek mutlaka olsun!