iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
250 gr yoğurt
14 çay bardağı sirke
14 çay bardağı limon suyu
14 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarmısak (dövülmüş)
Tuz
Karabiber
2 çay kaşığı hardal
HAZIRLANIŞI
Tüm malzemeyi çukur kaba koyunuz 24 dakika çırparak karıştırınız Salataların üzerine, balık ızgara üzerine dökerek yiyiniz
250 gr yoğurt
14 çay bardağı sirke
14 çay bardağı limon suyu
14 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarmısak (dövülmüş)
Tuz
Karabiber
2 çay kaşığı hardal
HAZIRLANIŞI
Tüm malzemeyi çukur kaba koyunuz 24 dakika çırparak karıştırınız Salataların üzerine, balık ızgara üzerine dökerek yiyiniz