Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Birtanem Notaları

Birtanem Notaları
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses Bitanem Gitar Akoru
Birtanem Şarkısının notaları
Birtanem notaları gitar ibrahim tatlıses

İbrahim Tatlıses Bitanem Şarkısının Notaları

Dm C Bb A
Bir turkum olsun, agitlar yakan,
Dm C Bb A
Bir sozum olsun, destanlar yazan,
F Bb C Am
Bir gulum olsun, solmadan dursun,
Dm Bb C A
Hic , koparilmasin

Nakarat

Dm C
Bitanem, deli gibi severim seni ben,
Bb
Ozum gibi severim seni ben,
A Dm
Bu canima can ederim inan bitanem,
C
Deli gibi severim seni benim,
Bb
Ozum gibi severim seni ben,
A Dm
Bu basima tac ederim inan bitanem

2

Dm C Bb A
Bir yarim olsun, kalbimden vursun,
Dm C Bb A
Bir oglum olsun, adi can olsun,
F Bb C Am
Bir gecem olsun, seninle olan,
Dm Bb C A
Omrumu yanina birakan kalan

Nakarat

Similar threads

İbrahim Tatlıses Beni Benden Alırsan nota Beni Benden Alırsan şarkısı notaları imagesibrahimtatlisesbenibendenalirsanakor5adaad6aa6f16 Am Dm Bb Am Beni benden alırsan, Seni sana bırakmam Am Dm Bb Am Yanı başımda olsan da, Bir adım bile atmam Dm C Kadrimi kıymetimi, Sana olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Akdeniz Akşamları gitar Akorları Akdeniz Akşamları Notaları Gitar Dm C Bb A Akdeniz aksamlari bir baska oluyor Dm C Bb A Hele bir de aylardan temmuz ise bambaska Dm C Bb A Sahilde insanlar kolkola simsicak Dm C Bb A Cosmamak elde mi boyle bir aksamda Dm C Bb A ) Iste ben boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Sezen Aksu İkinci Bahar gitar notası İkinci Bahar şarkısı akor,tab,nota imagessezenaksuikincibaharakor5adaae90007d2 Dm Gm A Gamze Gamze Bir Guluver Şimdi Bb Beni Goğsune Alıver Şimdi Mevsimi Geldi Susadım Aşka Dm Bb Gm A Benimle Bir Butun Oluver Şimdi F Gm İkinci Bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
DumanHerşeyi Yak gitar nota,akor,tab DumanHerşeyi Yak şarkısı gitar nota Beni yak kendini yak akor,tab,nota imagesdumanherseyiyakgitarnotasi5adaab8f2986a Dm C Bb Beni yak kendini yak her şeyi yak Dm C Bb Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak A Bb İster op okşa istersen oldur Gm A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Doğum Gunu Şarkıları Gitar Akorları Doğum Gunu Şarkı Notaları Sevgilinize doğum gununde gitarınız ile yapacağınız serenattan daha guzel doğum gunu hediyesi olamazimagesdogumgunuakor5adaad18b21cbgifİşte size gitarınız ile calabileceğiniz birbirinden guzel doğum gunu şarkılarının gitar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt