bişey istemem canım tevazu kızın şiiri Bir yarim olsun esmer, yakışıklı, Fazla şey istemem, boyu 180 olsun Fazla varlıklı olmasın umrumda değil, Yetir ki 5060 milyarı olsun Mesleğe etikete hiç tartma vermem, İster mühendis, ister doktor olsun Düğünümde pozitif görkem istemem, Yeter ancak nikahımız Hilton da olsun Balayımız ufacık bir tatil, Paris te, Roma da, NewYork ta olsun Yüzgörümlüğü önemli yok, Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun İstedim ama olmuşken gönlümce olsun Nerede olursa olsun otururum ben, Ufacık, 3 katlı bir köşküm olsun Evimde erkeğimin sözü geçmeli, Yeter ki benem de müsaadem olsun Konut işlerimi kendim yaparım, Bana destek edecek birkaç hizmetçim olsun Yemek Yemek aranje etmek farklı bir zevktir, Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim, Yeter ama katığım siyah havyar olsun dolaşmak en büyük zevkim, Yeter ki arabam Mercedes olsun Yaz tatilim ağırbaşlı geçmeli, Bunun için Side de bir yalım olsun Soğuk karlı kış günlerinde, Sık Sık Gidilen Yer yerimiz Uludağ olsun Yeni Yıl gecesi tek eğlencemiz, Maksim de İborotti konseri olsun Doğum günümü hatırlasın yeter, Yeter ama hediyesi bir yakut olsun Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım, Bana hediyesi bir villa olsun Kocayalım onunla aynı yastıkta, Yeter oysa yastığımız atlastan olsun Çocuklarımı kendim büyütürüm, Bakacak İtalyan bir dadımız olsun Bundan ibaret bütün isteğim Nice kısmetlerim çıktı da teptim Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan, Yalnızca azıcık sabırlı olsun:laugh::laugh::laugh: (ALLAHTAN BİŞEY İSTEMİYO )