iltasyazilim
FD Üye
Sizlere Kendi Tarifim Olan Bir Tatlıyı Sunucam
Malzemeler:
12 Paket Petibör Bisküvi
21 Su Bardağı Süt
3200 gr Margarin
41 Su Bardağı Şeker
51 Portakal
6100 gr Ceviz içi
72 Paket Kakao
Tarifi:Margarini Eritin ve soğumaya bırakınBisküvileri derin 1 kaba kırınİyice ufalayınŞekeri ilave edin tekrar kırınPortakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın ve 2'sini birlikte dökünÇeviz içini ilave edinŞöle bir karıştırınYağ ve kakaoyu ekleyin iyice karıştırınEn son sütü yavaş yavaş ekleyin tatlımız balçık kıvamına geldiği zaman süt eklemeyi bırakınDüz 1 tepsiye market poşedini keserek açın Tatlımızı Baton pasta gibi dikdörtgen şekilde yapmaya çalışınPoşedin ağzını mandalla kapatınBuzdolabının difrizine koyun 1 saat kadar orda dursunÇıkarıp Servis edin
Afiyet olsun
Not:Tatlı bana ayit olduğu için malesef resim yok Bir gün yaparsam söz resmini çekerim
Malzemeler:
12 Paket Petibör Bisküvi
21 Su Bardağı Süt
3200 gr Margarin
41 Su Bardağı Şeker
51 Portakal
6100 gr Ceviz içi
72 Paket Kakao
Tarifi:Margarini Eritin ve soğumaya bırakınBisküvileri derin 1 kaba kırınİyice ufalayınŞekeri ilave edin tekrar kırınPortakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın ve 2'sini birlikte dökünÇeviz içini ilave edinŞöle bir karıştırınYağ ve kakaoyu ekleyin iyice karıştırınEn son sütü yavaş yavaş ekleyin tatlımız balçık kıvamına geldiği zaman süt eklemeyi bırakınDüz 1 tepsiye market poşedini keserek açın Tatlımızı Baton pasta gibi dikdörtgen şekilde yapmaya çalışınPoşedin ağzını mandalla kapatınBuzdolabının difrizine koyun 1 saat kadar orda dursunÇıkarıp Servis edin
Afiyet olsun
Not:Tatlı bana ayit olduğu için malesef resim yok Bir gün yaparsam söz resmini çekerim