iltasyazilim
FD Üye
8 incir15 paket yulaflı bisküvi1 çay bardağı fındık30 gr tereyağı1 yumurtanın akı1 su bardağı hindistancevizi
Bisküvili incirli toplar hazırlanışı
Tereyağını eritip ılınmaya bırakın Bisküvileri ve fındıkları mutfak robotunda un haline gelinceye kadar ezin Hamur yoğurma kabına alıp tereyağını ve yumurta akını ilave edin Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun
İncirleri yıkayıp kurulayın Bisküvili hamurdan her bir incir için parçalar koparın Elinizle şekir vererek hamuru düz bir zeminde ince bir tabaka halinde açın İnciri ortasına yerleştirip özenle bir top şekli verin Hindistancevizine bulayıp servis tabağına alın Bu işlemi incirler bitene kadar devam edin Buzdolabında 12 saat bekletip soğuk servis yapın
Afiyet olsun
Bisküvili incirli toplar hazırlanışı
Tereyağını eritip ılınmaya bırakın Bisküvileri ve fındıkları mutfak robotunda un haline gelinceye kadar ezin Hamur yoğurma kabına alıp tereyağını ve yumurta akını ilave edin Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun
İncirleri yıkayıp kurulayın Bisküvili hamurdan her bir incir için parçalar koparın Elinizle şekir vererek hamuru düz bir zeminde ince bir tabaka halinde açın İnciri ortasına yerleştirip özenle bir top şekli verin Hindistancevizine bulayıp servis tabağına alın Bu işlemi incirler bitene kadar devam edin Buzdolabında 12 saat bekletip soğuk servis yapın
Afiyet olsun