Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bisküvili Meyveli Pasta

Bisküvili Meyveli Pasta

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bisküvili Meyveli Pasta Tarifi İçin Malzemeler

*1, 5 paket petibör bisküvi
*2 poşet krem şanti
*1, 25 su bardağı süt
*4 adet muz
*1516 adet çilek
*1 adet kivi
*Kırılmış fındık
*Kırılmış tuzsuz antep fıstığı
*Damla çikolata

Üzeri için:

*1 paket Dr Oetker Cremeole ya da çilekli puding, 500 ml süt

Bisküvili Meyveli Pasta Tarifi Yapılışı Bisküvileri elinizle kırın ya da robotta çekin 2 poşet krem şantiyi 1, 25 su bardağı süt ile çırparak bisküvilerin üzerine ekleyin Muz, çilek ve kivileri küp küp doğrayarak karışıma ekleyin Damla çikolata, fındık ve Antep fıstığını da ekleyin Tam bir ölçü yazmadım isteğe bağlı, ben her birinden bir avuca yakın ekledim Tüm malzemeleri iyice karıştırın veya elinizle ezmeden yoğurun Karışım çok cıvık olmamalı Karışımı tabanı hafif ıslatılmış dikdörtgen borcama yayın ve üzerini spatula ile düzeltin 1 paket dr Oetker çilekli cremeoleyi tarifindeki gibi sütle çırparak üzerine yayın Bunun yerine 1 paket çilekli puding kullanabilirsinizAncak dökmeden önce soğumasını beklemelisiniz Tatlıyı en az 8 saat, mümkünse 1 gece buzdolabında beklettikten sonra dilimleyerek servis edebilirsiniz Yerken ağzınıza çeşit çeşit tatlar gelen çok hafif bir tatlı Afiyet olsun

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt