iltasyazilim
FD Üye
Bisküvili Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*2 paket petibör bisküvi
*1 paket kakaolu puding(1 litrelik sütle yapılanlardan)
*1 litre süt
Süslemek için :
*Hindistan cevizi, pasta süsü
Bisküvili Mozaik Pasta Tarifi Yapılışı Merhaba nefis yemek tarifleri kullanıcıları
Benim gibi canınız çikolatalı ve kolay bir pasta istediğinde hemen yapabileceğiniz basit bir pasta?
1
*İlk önce süt ve puding bir tencereye alınır ve kıvam alana kadar karıştırılarak pişirilir
*Orta boy borcama bir sıra bisküvi dizilip üzerine kepçe yardımıyla pişen pudingten iki kepçe dökülür
*Tekrar bisküvi dizilir tekrar puding dökülür
*4 kat olana kadar aynı işlem uygulanır
*Ben 4 kat yapmayı tercih ettim ,siz daha fazla katli yapabilirsiniz
*Daha sonra soğuyan pastanın üzerini istediğiniz şekilde süsleyip iyice dinlenmesi için buzdolabına koyup, 12 saat dinlendikten sonra servis edebilirsiniz
*Afiyet bal şeker olsun?????
*2 paket petibör bisküvi
*1 paket kakaolu puding(1 litrelik sütle yapılanlardan)
*1 litre süt
Süslemek için :
*Hindistan cevizi, pasta süsü
Bisküvili Mozaik Pasta Tarifi Yapılışı Merhaba nefis yemek tarifleri kullanıcıları
Benim gibi canınız çikolatalı ve kolay bir pasta istediğinde hemen yapabileceğiniz basit bir pasta?
1
*İlk önce süt ve puding bir tencereye alınır ve kıvam alana kadar karıştırılarak pişirilir
*Orta boy borcama bir sıra bisküvi dizilip üzerine kepçe yardımıyla pişen pudingten iki kepçe dökülür
*Tekrar bisküvi dizilir tekrar puding dökülür
*4 kat olana kadar aynı işlem uygulanır
*Ben 4 kat yapmayı tercih ettim ,siz daha fazla katli yapabilirsiniz
*Daha sonra soğuyan pastanın üzerini istediğiniz şekilde süsleyip iyice dinlenmesi için buzdolabına koyup, 12 saat dinlendikten sonra servis edebilirsiniz
*Afiyet bal şeker olsun?????