iltasyazilim
FD Üye
Bisküvili Rulo Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
1 lt SEK Günlük Süt 1 su bardağı un 1,5 su bardağı şeker 1 yemek kaşığı SEK Tereyağı 1 paket vanilya 1,5 paket kakaolu pötibör bisküvi (yaklaşık 40 adet)
Kaç Kişilik: 68
Hazırlama: 20dk
Pişirme: 10dk Bisküvili Rulo Tatlı Tarifi Yapılışı
Uygun bir tencereye süt, şeker ve unu alalım Muhallebimiz koyulaşıp göz göz oluncaya kadar karıştırarak pişirelim
Pişen muhallebimizi ocaktan aldıktan sonra tereyağı ve vanilyayı ekleyerek mikser ile 45 dakika çırpalım
Bisküvileri un haline gelene kadar rondoda çekelim
Fırın tepsisinin tabanına yağlı kağıt serelim ve üzerine bisküvileri yayalım
Daha sonra muhallebimizi dökelim ve üzerini düzeltelim
Tatlımız soğuduktan sonra üzerini streç film ile kapatarak buzdolabına kaldıralım
34 saat dinlenen tatlımızı istediğimiz boyutta dilimleyerek rulo yapalım ve servis tabağına alalım
Dilediğimiz şekilde süsleyerek servis edelim
Afiyet olsun
1 lt SEK Günlük Süt 1 su bardağı un 1,5 su bardağı şeker 1 yemek kaşığı SEK Tereyağı 1 paket vanilya 1,5 paket kakaolu pötibör bisküvi (yaklaşık 40 adet)
Kaç Kişilik: 68
Hazırlama: 20dk
Pişirme: 10dk Bisküvili Rulo Tatlı Tarifi Yapılışı
Uygun bir tencereye süt, şeker ve unu alalım Muhallebimiz koyulaşıp göz göz oluncaya kadar karıştırarak pişirelim
Pişen muhallebimizi ocaktan aldıktan sonra tereyağı ve vanilyayı ekleyerek mikser ile 45 dakika çırpalım
Bisküvileri un haline gelene kadar rondoda çekelim
Fırın tepsisinin tabanına yağlı kağıt serelim ve üzerine bisküvileri yayalım
Daha sonra muhallebimizi dökelim ve üzerini düzeltelim
Tatlımız soğuduktan sonra üzerini streç film ile kapatarak buzdolabına kaldıralım
34 saat dinlenen tatlımızı istediğimiz boyutta dilimleyerek rulo yapalım ve servis tabağına alalım
Dilediğimiz şekilde süsleyerek servis edelim
Afiyet olsun