iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
3 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
2 paket kakaolu puding
1 paket kakaolu kremşanti
2 paket kakaolu pötibör büsküvi
Tarif
Yumurta ve şeker iyice çırpılırSüt ve yağ konup karıştırılır daha sonra un, kabartma tozu eklenir yağlanmışfırın tepsisine dökülür
Üzeri pembeleşene kadar 170 derecede pişirilir
2 paket kakaolu puding üzerindeki tarife göre pişirilir ve soğuyan kekin üzerine sıcak sıcak dökülür ,bir sıra kakaolubisküvi dizilir
Soğuyunca 1 paket kakaolu kremşanti 1 bardak sütle çırpılıp bisküvilerin üzerine sürülür
56tane bisküvi rondodan geçirilerek tel süzgeçle pastanın üzerine elenir
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
3 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
2 paket kakaolu puding
1 paket kakaolu kremşanti
2 paket kakaolu pötibör büsküvi
Tarif
Yumurta ve şeker iyice çırpılırSüt ve yağ konup karıştırılır daha sonra un, kabartma tozu eklenir yağlanmışfırın tepsisine dökülür
Üzeri pembeleşene kadar 170 derecede pişirilir
2 paket kakaolu puding üzerindeki tarife göre pişirilir ve soğuyan kekin üzerine sıcak sıcak dökülür ,bir sıra kakaolubisküvi dizilir
Soğuyunca 1 paket kakaolu kremşanti 1 bardak sütle çırpılıp bisküvilerin üzerine sürülür
56tane bisküvi rondodan geçirilerek tel süzgeçle pastanın üzerine elenir
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız